Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2020

    Bardzo fajny efekt światła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Bardzo ładny kolor i jasność, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Produkt jest interesujący. Maska jest cienka plastikowa i może się łatwo złamać, ale musisz dobrze o nią dbać. Nie ma miejsca na nos, ale za cenę i dowcip, warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Zamówiona 9.28, 16 dni zajęło przetworzenie rzeczy. Powtórzyć przez 16 dni na wykonanie zamówienia. Po złożeniu zamówienia, elementy były wskazane, aby znajdowały się w magazynie. Nietrafiona dostawa na Halloween o 5 dni, otrzymana 11.4.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • david
    GB
    08/10/2020

    Bardzo dobra maska, wielka wartość. Zdecydowanie warte swojej ceny, gorąco polecam. Nie będzie lepiej za tą cenę i szybką wysyłkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Przybyło trochę wgniecione, ale to był prezent na pierwsze zamówienie, więc kosztowało mnie 0. W każdym razie działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Maska, która sprawia, że jego efekt, z drugiej strony, była dostarczana podzielona, opakowanie było zbyt lekkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Wykonuje swoją pracę, krawędzie maski trochę ostre światło jest doskonałe i dobrze widoczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Ok jak to jest, jest trochę hałaśliwy, choć jęczy dość głośno, mam nadzieję, że jakoś to naprawię, muszę się temu przyjrzeć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Ładna maska

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 745
    • Ft3 050
    • Ft14 041
    • Ft2 745
    • Ft2 439
    • Ft1 829
    • Ft5 990
    • Ft1 600
    • Ft2 745
    • Ft1 981
    • Ft4 577
    • Ft2 433
    • Ft2 745
    • Ft2 745
    • Ft3 874
    • Ft3 346
    • Ft3 346
    • Ft3 355