Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/10/2020

    Działał dobrze w czasie zarazy, będzie działać w czasie pandemii. Widać dobrze przez otwory na okularach. Może nie za jazdę. Nie tylko na przyjęcia halloweenowe. Potrzebujesz tego, by odwiedzić przyjaciół, aż do czasu, gdy będziemy mieli szczepionkę na Covid.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Silikonowa maska zewnętrznie przypomina skórę Przez szkło jest wyraźnie widoczne, przez maskę łatwo oddychać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Dobra maska przeciwko Covid-19. Chroni w 100% i działa dobrze. Filtr też jest dobry. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    To niesamowite.. Już patrzyła na mnie jakaś starsza pani na ulicy.:D

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Wykończenie nie jest wyśmienite, ale całkiem fajne. Rozmiar jest mały. I ciężko z nią oddychać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Tak jak sobie wyobrażam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Pomimo tego, że malowano lateks czy coś takiego, wygląda to bardzo autentycznie. Nawet pomalowane miedziane nity wyglądają na prawdziwe. Ciemne soczewki dodają trochę tajemniczości. Jedyne co nie jest miłe to to, że dziury wentylacyjne są trochę za małe do oddychania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Maska jest dokładnie taka, jak pokazana, ale skala jest nieważna. Jestem bardzo dużą osobą i ledwo mi to pasuje. Wyglądał bardzo dobrze na mniejszej osobie. Silny zapach lateksowej gumy, znaleziono informacje w internecie o czyszczeniu go mydłem i octem, ale nie przetestowano go na malowanej powierzchni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Cudowni mieszkańcy Banggood, dziękuję bardzo za tę wspaniałą maskę. Mieszkam w Salem, MA, stolicy Halloween wszechświata, a ta niesamowita maska z Chin naprawdę obraca głową!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Maski tak bardzo pachną chemicznymi rzeczami, że nie da się ich nosić dłużej niż kilka sekund.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 773
    • Ft6 625
    • Ft1 986
    • Ft1 654
    • Ft2 980
    • Ft7 620
    • Ft1 503
    • Ft9 940
    • Ft4 637
    • Ft5 963
    • Ft5 300
    • Ft11 265
    • Ft2 106
    • Ft4 305
    • Ft1 205
    • Ft4 971
    • Ft2 980
    • Ft5 631