Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(286)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(286)
    • 5 Star(267)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    W dobrym stanie jedynym problemem było to, że strona nie wykryła mojego adresu i prawie spowodowała zwrot mojego produktu! Ale jest idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2020

    Świetna jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2020

    Dobry produkt, dobre materiały dobrze pasuje do twarzy żegluga była bardzo szybka i jakość produktu i akceptowalne Polecam go

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Dostałem to, czego oczekiwałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Wygląda i czuje się jak produkt dobrej jakości w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Produkt jest zgodny z opisem. Jakość jest bardzo dobra. Istnieją dwa podstawowe filtry. Bardzo dobre właściwości ubiórowe. Bezpieczny uchwyt, dzięki regulowanym ramiączkom. Bardzo dobry produkt, w bardzo dobrej cenie. Działa doskonale, nie ma żadnych problemów. Wszystko w zielonej okolicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Wszystko w porządku. Dobrze wykonana, filtry ładnie pasują. Dobra regulacja na paskach i trzymanie na głowie. Pozostało sprawdzić podczas prac.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Kurwa, myślałem, że nigdy mnie nie dopadnie. Długa dostawa i 40 dni dostawy. Jestem trochę mały, potrzebuję dużej presji, nieważne jak fałszywe. Materiał jest sztywniejszy niż maska wsteczna z 3M. Filtry mają tylko 1 zestaw, a nie 2 jak w reklamie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Dobra jakość bardzo niska cena. Używałem go do małych prac i jestem zadowolony z jego wydajności!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • adiVIP4
    HU
    26/04/2022

    Działa dobrze wykonując swoją pracę prawidłowo. Na dłuższą metę, nie wiem jak długo to potrwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.35
    • US$11.33
    • US$11.69
    • US$17.99
    • US$10.39
    • US$2.96
    • US$4.89
    • US$4.99
    • US$18.47
    • US$11.49
    • US$49.99
    • US$39.91
    • US$12.07
    • US$219.99
    • US$5.99
    • US$15.99
    • US$16.99
    • US$19.99