Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(84)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(84)
    • 5 Star(81)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Dostałem paczkę z latarką Haikelite MT40 SST-40. Jest jak światło dzienne. Bardzo dziękuję za prezent ASTROLUX VC04 Battery Charger. To profesjonalna sprawa. Przesyłka przez Niemcy była bardzo długa i powolna. Ta dostawa przez Czech była szybka. Boże błogosław Chiny Dziękuję, 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Haikelit jest super silnym jasnym światłem! Najwyższa jakość! Bardzo łatwy w użyciu! 10 dni czasu dostawy do Niemiec! Supper Pricess!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Produkt jest wysokiej jakości, kupiłem 5 teraz i za każdym razem mogę tylko potwierdzić doskonałą jasność około 7500 lumenów z Samsung 30Q baterii, Około 8000 lumenów z Sony VT5a i około 8500 lumenów z Samsung 20S, praktyczność jest bardzo kompaktowa i lekka, doskonały czas trwania z 4 baterii Samsung 30Q około 1 godziny z turbo. Również pochwała idzie do Banggood, ponieważ zastąpiła mnie w gwarancji wysyłania nowej latarki, ponieważ była wadliwa sprężyna w drzwiach kontenerowych baterii, poprosiłem tylko zapasową sprężynę i wysłali mi nową latarkę!!! Jeśli to nie jest uwagę na klienta to... Nie wiem, co jeszcze dodać... Dzięki Banggood. Produkt jest wysokiej jakości, teraz kupiłem 5 i za każdym razem mogę tylko potwierdzić doskonałą jasność około 7500 lumenów z Samsung 30Q baterii, Około 8000 lumenów z Sony VT5a i około 8500 lumenów z Samsung 20S, praktyczność jest bardzo kompaktowa i lekka, doskonały czas trwania z 4 Samsung 30Q baterii około 1 godziny z turbo. Ponadto, brawa również dla Banggood, ponieważ zastąpił mnie na gwarancji wysyłając mi nową latrkę, ponieważ w pojemniku na baterie była uszkodzona sprężyna, poprosiłem tylko o sprężynę zastępczą i wysłali mi nową latarkę!!! Jeśli to nie jest skupienie się na klientach... Nie wiem co jeszcze dodać... dzięki Banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Stosunek ceny do wydajności jest bardzo dobry. Wysokiej jakości latarka z dobrym, przydatnym zdjęciem. Ładowarki już nie było, ale teraz jest gniazdo ładowania USB C z odpowiednim kablem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2020

    Ogólnie rzecz biorąc, to jest świetna latarka, ale zawiodłem się na jej wykonaniu. Użyłem wysokiej zawartości przycisku Samsunga, zabezpieczonych komórek w pojemności 3 000 mAh. W moich testach biegowych, moje biegi były tylko połową tego, co mówią informacje o produkcie. I tak, testowałem nawet niski tryb na runtime. To były moje wyniki: mam 120 minut w trybie wysokim, 165 minut w trybie II, 225 godzin w trybie Mid I, 6 dni, 13 godzin i 43 minuty w trybie niskim. Mam tylko 94 minuty pracy w trybie turbo. Również wskaźnik baterii nie jest zbyt dokładny. Moje baterie naładowują się do 2 855 mAh, a wskaźnik baterii zaczyna migać, gdy są tylko odsączone 35%. Przetestowałem baterie na pełnym naładowaniu, potem przetestowałem ich energię, jak tylko wskaźnik akumulatora dał 50% mocy. Osobiście, potrzebuję latarki z bardzo dokładnym wskaźnikiem baterii, ponieważ jest to kluczowe dla mojej pracy, więc nigdy więcej nie kupię latarki używając tego oprogramowania, chyba że Haikelite rozwiąże problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2019

    Плюсы данного фонарика хорошее анодирование,комплектация,ar стекло,встроенное зарядное устройство,может работать от 1х18650 но мощного света не ждите. Минусы рефлектор посажен криво не на светодиоды а в сторону, разбирал смотрел не подходит подложка их светодиодов нужно менять на 4шт sst40 отдельно на подложке 16мм и тогда они встанут но центру рефлектора. Проверить его не мог нормально нет высоко токовых аккумуляторов светит от дешевых где то в 2000люмен в турбо но идет просадка по току турбо вырубается. Рекомендуют аккумуляторы Samsung 30Q 15A с выпуклым концом с плоским не выпирающем контактом не подойдут, думаю что в нем все таки есть 7500люмен в турбо но нужны хорошие аккумуляторы.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2020

    Przedmiot został zamówiony w dniu 14.01.20 r. i odebrany w Tartu w Estonii w dniu 28.01.20 r. Wszystko było nienaruszone i w dobrym stanie. Flashlight jest trochę szorstki i z ostrymi krawędziami, ale dobrze się czuje w ręku, a jego ciężka latarka, naprawdę męska robota. Flashlight odprowadza baterie w wysokich trybach, więc potrzebuje wysokiej jakości baterii! Ma również niższe tryby jasności, UI jest dość proste i podoba mi się. Jestem naprawdę zadowolony ze wszystkich, i polecam. Dziękujemy sprzedającemu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft130 910
    • Ft87 500
    • Ft44 184
    • Ft18 627
    • Ft15 577
    • Ft8 426
    • Ft24 742
    • Ft45 930
    • Ft16 701
    • Ft3 154
    • Ft33 907
    • Ft12 745
    • Ft21 841
    • Ft5 752
    • Ft18 049
    • Ft15 299
    • Ft3 126
    • Ft12 928