Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/07/2021

    Dobra jakość, wszystko działa dobrze. Używał go do analizy pasma 2,4Ghz, zakłócenia między Zigbee, Bluetooth i WiFi. I kilka fajnych rzeczy: na żywo ATC, radio FM. Wszystkie z antenami nadlatującymi z urządzeniem. Żaden problem, wszystko działało zgodnie z oczekiwaniami. Dobra aluminiowa walizka. Dostarczenie było również bardzo szybkie: kilka dni z CZ do NL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Mam model bazowy - bez anten i obudowy - co jest dokładnie to, czego chciałem i dobrej cenie, jeśli chcesz dodać niestandardowe obudowy i anteny. Nieoczekiwanym bonusem było to, że dostarczał śruby montażowe, a także nakrętki i nakrętki do złącz RF.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Amazing, very complete package!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Działa dobrze, zarówno odbiór i transmisja. Zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2020

    Produkt otrzymany w ciągu tygodnia we Francji (wysyłka ekspresowa w wysokości 6 EUR). Mała niespodzianka w dniu przyjazdu z 31 € opłaty celnej. Produkt działa bardzo dobrze, zarówno w recepcji, jak i w przekazie. Niestety, zewnętrzny zegar przyszedł z dwoma skręconymi nogami i brakowało mocowania do jednego z gniazd RP-SMA. Po stronie opakowania, karta jest dobrze zapakowana w folię bąbelkową dla akcesoriów, uważam, że jest trochę lekki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2019

    Product can be ok, but delivery via EMS take over 20 and they send package in 9 days after pament days! For get more faster i pay Shipping Fee: US$16.89, and when delivery take 27 ays i feel myself cheated! Order Submitted Nov/02/2019 Payment Confirmed Nov/02/2019 Order Processing Nov/02/2019 Shipped Nov/09/2019 0 Received Nov/30/2019 About software - GnuRadio 3.8. Zazig 2.7. Now testing Simple RX / TX schemes. Some bug found on previously Gnuradio versions. CPU Haswell.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2020

    Doskonale działa. Nawet lepiej z gorącym klejem do diod. I tak, możesz zrobić coś lepszego niż to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2020

    Praca w 100% dobrze nie przyszedł śrub, ale to tylko szczegół

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Po szybkim montażu (jedna instrukcja zostałaby doceniona), używam jej z sdrsharp na oknach i kostkach dr na Linuksie. Łatwo również dokonałem aktualizacji pod Linuksa. Jak na razie jest w porządku.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Przybyła bez brakujących rzeczy w ciągu tygodnia. Zarówno jednostka główna, jak i akcesoria działają bez problemów. Lutowanie terminali TCXO było wygięte, ale wdrożenie i obsługa były w porządku. Jeśli masz gumowe stopy w sprawie, myślę, że jest jeszcze piękniejsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.59
    • US$53.12
    • US$20.99
    • US$389.00
    • US$199.00
    • US$30.71
    • US$24.99
    • US$22.88
    • US$129.99
    • US$129.94
    • US$8.99
    • US$9.19
    • US$6.99
    • US$7.99
    • US$7.99
    • US$7.99
    • US$26.44
    • US$24.24