Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    Ma ustawienia 3dp. To nic wielkiego. Możesz mieć ładną mysz. Sfotografowałem go z myszą V2 maszynki do golenia, a cena jest dobra za wydajność. Tryby Rgb są dobre i dobre.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    9/10 więc dla mnie to najlepsze myszowe /przewodowe w takiej cenie 11 rgb tryb, 3 dpi, tylko kilka regulacji wrażliwości do gry (apex legends fortnite pubg far płacz pole bitwy...)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Dobry wieczór, dziś otrzymałem mysz i rzeczywiście produkt jest bardzo dobry, lekki i wygodny w obsłudze. Klawiatura BW-KB1 jest również dobrej jakości. Pozdrowienia z Wenezueli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Doskonała jakość za cenę. Bardzo szybka wysyłka do Chile dopiero za 13 dni. ⁇

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Uwielbiam to, bardzo dobrze!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    9/10

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    To niesamowite! Przyszedł wcześniej niż się spodziewaliśmy i jakość jest dobra. 5 gwiazdek, naprawdę polecam to miejsce!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Działa idealnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Jest bardzo dobry. Nie ma w tym nic złego poza czujnikiem, ale to budżet. Wygląda elegancko w użyciu i polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Najlepsza inwestycja jaką kiedykolwiek zrobiłem, polecam wszystkim ❤️

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 625
    • Ft7 494
    • Ft3 955
    • Ft9 233
    • Ft4 615
    • Ft4 285
    • Ft8 243
    • Ft3 955
    • Ft4 945
    • Ft2 966
    • Ft7 254
    • Ft3 295
    • Ft4 615
    • Ft5 275
    • Ft8 243
    • Ft5 275
    • Ft11 872
    • Ft14 091