Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(98)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(98)
    • 5 Star(91)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2022

    Bezprzewodowa mysz z połączeniem 2,4 GHz. Wygodne pod każdym względem i w dobrej cenie. Bezprzewodowy dotyk z 2,4 GHz. Wygodny w terenie i na pewnym poziomie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Bardzo źle zapakowane, wszystkie ugniatane zniszczone, pracuj ze sprzedażą, jak sprzedam coś złego ugniatanego, może poprawić w opakowaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Opakowania były w połowie ugięte, jednak mysz nie ucierpiała. Bardzo podobał mi się produkt, rozsądny materiał i znalazłem go dość cichy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Bardzo mi się podobał, świetna jakość i wydajność, pudełko było dobrze żydowskie, tak bardzo, że bałem się, że produkt został uszkodzony, ale produkt nie wykazuje żadnych uszkodzeń ani wydajności ani powierzchni, gratulacje dla sklepu, przekroczył moje oczekiwania co do produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Bardzo trafne, bardzo trafne. /Słodka mysz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Kompatybilny produkt z kablem ładowania USB trochę krótki Brak informacji na temat czasu stosowania przed ponownym ładowaniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Naprawdę dobre usta. Świetnie ładuje się i nie potrzebuje baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Bardzo ładna, szczupła myszka. Uwielbiam to, że ładuje się przez USB i nie potrzebuje żadnych baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Bardzo ładnie. Jeszcze nie próbowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$50.34
    • US$56.04
    • US$49.99
    • US$54.14
    • US$27.99
    • US$58.99
    • US$46.99
    • US$69.99
    • US$46.99
    • US$6.18