Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(87)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2021

    Ładna myszka jak na cenę. Tak długo, jak nie będziesz go rozdrabniał z wściekłości, powinno wystarczyć na przyzwoitą ilość czasu Z bliska wygląda lepiej, ale to tylko moje zdanie Chwyt pasuje idealnie nawet do moich rąk goryla Jest także po lżejszej stronie, więc tak To huk dla dolara, jak powiedziałby bitwit Kup to dobre Uwu

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Jest ładnie zapakowany, nieotwarty. Przybył szybciej niż się spodziewaliśmy. Mysz jest bardzo lekka i wygląda o wiele lepiej niż więcej zdjęć. Światło jest odpowiednie, ponieważ dla każdej sekcji dpi ma kolor. Osobiście kupiłem go, ponieważ wyglądał na duży i zajmuje uścisk Palmy, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Kabel wygląda na wytrzymały i nadal jest lekki. Zobaczymy, jak długo potrwa kliknięcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Przybył w 18 dni po dokonaniu płatności. Pakowanie doskonale dobrze, tylko z kilkoma skrawek brudu na końcówkach „pakowania" jest jednak normalne ze względu na transport do Portugalii. Bardzo dobrze zapakowany, uchwyt myszki z bardzo wysokiej jakości i pokryty tkaniną, bardzo żywe i żywe kolory. Model pasuje bardzo dobrze do rąk.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    souris vraiment quali pour le prix, possibilité de changer les dpi, macro, chroma avec l'appli etc... (si la souris n'est pas reconnue il faut dl le programme via une autre source, parfois en japonais)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    I went from a Logitech g203 to this mouse and I have no regrets. I still have to get used to the shape of this mouse but it is fine.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Bardzo dobra mysz w tej cenie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    отличная мышка для ее цены

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Dobrze, ale jest mały problem z czujnikiem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    amazing just as shown feels nice and glides smooth. works well with my xbox!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Świetny mysz jako dodatek do wszystkich oczekiwań! 4 tryby regulacji DPI bezpośrednio z myszki.. Polecam zakup za cenę, którą płacisz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,699
    • Ft2,465
    • Ft7,463
    • Ft10,487
    • Ft4,409
    • Ft4,625
    • Ft4,933
    • Ft9,499
    • Ft5,427
    • Ft4,008
    • Ft10,178
    • Ft7,710
    • Ft5,550
    • Ft9,499
    • Ft5,550
    • Ft5,427
    • Ft2,157
    • Ft25,604