Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(124)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(124)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2021

    Ładna myszka jak na cenę. Tak długo, jak nie będziesz go rozdrabniał z wściekłości, powinno wystarczyć na przyzwoitą ilość czasu Z bliska wygląda lepiej, ale to tylko moje zdanie Chwyt pasuje idealnie nawet do moich rąk goryla Jest także po lżejszej stronie, więc tak To huk dla dolara, jak powiedziałby bitwit Kup to dobre Uwu

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Jest ładnie zapakowany, nieotwarty. Przybył szybciej niż się spodziewaliśmy. Mysz jest bardzo lekka i wygląda o wiele lepiej niż więcej zdjęć. Światło jest odpowiednie, ponieważ dla każdej sekcji dpi ma kolor. Osobiście kupiłem go, ponieważ wyglądał na duży i zajmuje uścisk Palmy, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Kabel wygląda na wytrzymały i nadal jest lekki. Zobaczymy, jak długo potrwa kliknięcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Jeśli jesteś hardkorowym graczem, to powiedziałbym, że to nie jest najlepszy wybór dla ciebie, ale jeśli naprawdę nie zależy ci na byciu naprawdę dobrym w grze, to jest to najlepszy wybór dla ciebie. Ma wiele kolorów i można zmienić styl, ma również oprogramowanie i jest bardzo lekki, więc jest to naprawdę dobra mysz w niskiej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Bardzo dobra myszka do gier. Nie nadaje się dla tych, którzy są bardzo uzależnieni od gier, którzy potrzebują wysokiej precyzji. Ale w porównaniu do zwykłych musów, ten jest o wiele lepszy i zaspokaja tych, którzy lubią grać

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Przybył w 18 dni po dokonaniu płatności. Pakowanie doskonale dobrze, tylko z kilkoma skrawek brudu na końcówkach „pakowania" jest jednak normalne ze względu na transport do Portugalii. Bardzo dobrze zapakowany, uchwyt myszki z bardzo wysokiej jakości i pokryty tkaniną, bardzo żywe i żywe kolory. Model pasuje bardzo dobrze do rąk.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Ta mysz jest bardzo dobra! Jest bardzo wygodny i bardzo lekki. Ma bardzo ładny RGB/Led. Nie żałuję zakupu, po prostu polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    souris vraiment quali pour le prix, possibilité de changer les dpi, macro, chroma avec l'appli etc... (si la souris n'est pas reconnue il faut dl le programme via une autre source, parfois en japonais)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Mouse bardzo dobry i tani!! Podoba mi się projekt z dziurami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    I went from a Logitech g203 to this mouse and I have no regrets. I still have to get used to the shape of this mouse but it is fine.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Bardzo dobra mysz w tej cenie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 370
    • Ft3 355
    • Ft5 370
    • Ft5 370
    • Ft7 049
    • Ft9 400
    • Ft5 706
    • Ft2 684
    • Ft3 355
    • Ft4 577
    • Ft3 966
    • Ft3 966
    • Ft7 385
    • Ft11 293
    • Ft4 027
    • Ft6 714
    • Ft12 087
    • Ft3 874