Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/07/2021

    Jestem naprawdę rozczarowany opakowaniem, to było zwykłe pudełko. Jeśli chodzi o mysz, ma dobrą czułość i przyciski, które lubię, z wyjątkiem prawego kliknięcia, które wydaje się trochę twarde. Kolejną rzeczą, której mi się nie podobało, to oprogramowanie mous, suuuuper prąd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Ładna i bardzo dobra myszka, ma dobry odcisk stopy, jest wygodny i pół gumowe wykończenie. To jest tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Wielka mysz w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Bardzo miła mysz, szybki czas reakcji i dobry dźwięk klikania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Działa tak, jak powinno. Zobaczymy, jak długo to potrwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Jestem bardzo zadowolony z jego wielkości szybkie kliknięcia robi działa doskonale Polecam dla myszki 10 dolarów jedyne, co chciałem dowolny program, który można dostosować kolor będzie idealny!!! Ponadto jest to vfm gry mysz używać na wielu strzelaniach i głównie l2 i lol gier!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2020

    Posiadam mysz Hi end Logitech (ostatnie zdjęcie), jakość tej myszy jest prawie taka sama. Ale cena jest tak tania, więc nigdy nie spodziewam się, że jakość okaże się tak dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Mam mysz i bardzo zadowolony. Dostawa bardzo szybka, działa. Powiem, że jest warta swoich pieniędzy. Jakość jest dobra, piękna i wygodna w pracy z nią. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Wysokiej jakości mysz i stosunkowo tanie ceny. Możliwe jest dostosowanie IPR, ale nie można zmienić koloru, który jest automatycznie zmieniany. Bardzo piękne i wygodne w użyciu. Dla tych, którzy mają stosunkowo małe ręce, może to być problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 635
    • Ft14 220
    • Ft2 842
    • Ft5 686
    • Ft5 908
    • Ft6 255
    • Ft16 749
    • Ft24 967
    • Ft5 054
    • Ft5 686
    • Ft18 962
    • Ft16 591
    • Ft18 962
    • Ft18 962
    • Ft18 329
    • Ft20 226
    • Ft21 490
    • Ft7 646