Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(102)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(97)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/02/2021

    Do wyświetlania wagi użyłem M5StickC Plus, który posiada własny zasilacz 5v. Jednak po podłączeniu przewodu zasilającego czujnika (czerwony &) do E- i E odczyty są bardzo niestabilne, prawdopodobnie z powodu mocy wyjściowej w portach E jest niższa niż 5v. Musiałem przylutować czujniki na czerwono-czarny przewód bezpośrednio do & vcc, co dało mi doskonałe i odtwarzalne pomiary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Bardzo się z tego cieszę. Zainstalowany jako żarówka podłączona do mojej Raspberry Pi. Bardzo zadowolony z tego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    Very nice ! Quick delivery ( EU warehouse ). Tested and works as expected. The documentation however is minimal. No wiring diagram for the load cell .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2017

    Works out of the box using this example for Arduino: https://github.com/bogde/HX711/blob/master/examples/HX711SerialBegin/HX711SerialBegin.ino See picture for correct order for connecting wires between load cell and PCB. Good product!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2017

    Chegou tudo corretamente, bem embalado e sem nenhum defeito. Testei o produto e o recomendo. Muito bom pelo preço. Também comprei um de 10kg e recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2019

    Pas encore testé, conforme à la description

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2020

    Podaje 1kg, ale potrafi odczytać co najmniej 3 kg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2018

    Everything came fast. High quality! No mail damage - well packed!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2017

    Working good,need some effort to write coding.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2019

    it is good one...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 635
    • Ft1 527
    • Ft1 717
    • Ft2 644
    • Ft4 914
    • Ft6 152
    • Ft5 035
    • Ft3 672
    • Ft4 910
    • Ft1 962
    • Ft3 024
    • Ft2 945
    • Ft1 504
    • Ft1 458
    • Ft5 566
    • Ft3 400
    • Ft4 894
    • Ft13 427