Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2021

    πολύ καλό υλικό τιτάνιο δεν τραυματίζει τα δόντια

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Wysłany produkt źle!Kupiłem wysuwany, mam ten, który jest nawijalny! Prośba o opatrzności!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Poręczne narzędzie do otwierania tac SIM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Naprawdę mi się podoba! Jest przydatny w wielu sytuacjach i jest dobrej jakości. Należy jednak upewnić się, że czasami zdjąć górną nasadkę, aby oczyścić igłę w lufie (nie stracić sprężyny w procesie). Inaczej czasem się zacina. I uważaj, by nikogo lub siebie nie zranić ostrą, twardą igłą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Mam problemy z zębami i naprawdę doceniam ten produkt, ponieważ jest stabilny w każdym moim życiu i że może bezpiecznie wrzucić do kieszeni ze względu na jego wysuwany aspekt. Kiedy ten produkt przybył, był na czas i starannie zapakowany. Musisz przez ten przedmiot, jeśli masz dość 00

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Jest to bardzo przydatne narzędzie, w sprytnie składanej formie, które można bezpiecznie mieć ze sobą w kieszeni lub torbie. Kiedy ją dostałem, zrozumiałem, że powinienem był zamówić 3 do 4 sztuk!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Dobra część, nie całkiem tanio, ale nie dogadujesz sobie niczego innego. Ze względów higienicznych końcówka powinna być wykonana ze srebra (jest antybakteryjna) zamiast tytanu. W przeciwnym razie, kształt końcówki jest dobrze dobrany, dobrze pasuje do moich braków zębowych:-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Dobrze wykonane. Bardzo poręczne, ponieważ jest małe i łatwe do przenoszenia. Trzymam go na breloczku, więc zawsze miej go przy sobie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Bardzo oryginalnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Szybka, łatwa obsługa i dostawa, produkt działa lepiej niż sobie wyobrażałem, dobra robota

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 730
    • Ft9 465
    • Ft13 555
    • Ft6 186
    • Ft8 009
    • Ft8 699
    • Ft52 439
    • Ft12 742
    • Ft12 379
    • Ft6 934
    • Ft15 951
    • Ft12 013
    • Ft8 737
    • Ft7 879
    • Ft8 252
    • Ft6 915
    • Ft9 100
    • Ft8 737