Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(108)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(108)
    • 5 Star(99)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2021

    Bardzo dobry Multi-Tool, nożyce cięte dość dobrze i całkiem możliwe do zarządzania. Ma dobre narzędzia, płaski śrubokręt, otwiera pakiety, usuwa między innymi Sima. Gdyby był inny model z szczypcami i śrubokrętem Philipsa, kupiłbym go bez wahania. Dobra jakość i zawartość, dobre materiały. Zła jest waga i nie przynosi śrubokrętu Philipsa. Wszystko inne jest w porządku Zdecydowanie polecam. Przylecę za 13 dni z Chin do Meksyku. Dobra obsługa i szybka.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Używam go od 1 tygodnia i cieszę się, mimo że uważam, że był droższy niż powinien (złóż artykuł - 19,82€). Pozytywne punkty - wygląda dobrze, niezwykle kompaktowy, łatwy w użyciu, ostrza są bardzo dobrze ostre - nożyce są spektakularne. Punkty negatywne - przybyły z małą rysą na części plastikowej; „nóż pudełkowy" ma inny kształt niż prezentowany; Załomacz szkła lekko podwoił się w pierwszym użyciu - można go użyć - śruba, którą dokręciłem potrzebowała więcej siły niż byłaby potrzebna na śrubie okularów... Ale nadal uważam, że nie była to tak duża siła, jak uzasadniałaby szkody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Doskonały produkt. Od razu zauważasz doskonałe wykonanie. Jest znacznie mniejszy niż się spodziewałem, ale muszę powiedzieć, że ma swoją pozytywną stronę, ponieważ jest znacznie łatwiej transportowany. Narzędzie do otwierania pudeł jest nieco inne, ale nadal spełnia swoje obowiązki. Ma mechanizm sprężynowy nożyczek, który jest spektakularny. Bardzo ostre ostrze. Wystarczająco szybka wysyłka do Włoch. Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Interesujący multitul. Jakość produkcji jest bardzo godna. Wstydzisz się tylko przez ostrze ucha, bardzo swobodnie wyjęty z futerału. Jest bardziej prawdopodobne, że ją stracisz. Rozpakowywanie jest bardzo przyjemnym doświadczeniem. Jak to będzie działać, czas pokaże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov, vegrimi rýchlo z CZ sreu. Žalasco skvelý multifunkčný no Čk. - Nie, nie. Rozmerowo prekvapivo malý, čo je super. •A co z Banggoodem. ENG - Produkt przybył w porządku i bez problemów, bardzo szybko z magazynu CZ. Kolejny świetny wielofunkcyjny nóż. Bardzo dobrze przemyślane i przetworzone. Zaskakująco mały rozmiar, co jest świetne. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Produkowane jak widać w innych recenzjach i bardzo kompaktowe i dość ciężkie biorąc pod uwagę wiele ostrza. Wydaje się wykonany z wysokiej jakości materiałów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Całkiem fajny tool. Brak blokady jakby ktoś pytał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    ENG: Szybka wersja, ale narzędzie jest również dostępne - stworzone z Victorinox i Nextool. CZ : Szybka dostawa za pośrednictwem zapasów, ale narzędzia są bardzo małe - porównanie z Victorinox i Nextool.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Fantastyczny produkt! Niezwykła jakość cenowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 626
    • Ft18 394
    • Ft4 778
    • Ft6 986
    • Ft6 250
    • Ft4 778
    • Ft3 676
    • Ft25 348
    • Ft12 507
    • Ft8 091
    • Ft9 601
    • Ft65 120
    • Ft9 563
    • Ft18 266
    • Ft25 016
    • Ft22 073
    • Ft5 148
    • Ft2 940