Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 17/08/2019

    Great device from Huina. Excellent for collectors as well as children toys.

    Komentarze
  • 17/09/2019

    muy buen producto excelente calidad, muchas gracias.

    Komentarze
  • 22/02/2021

    Bardzo ładne, wszystkie ruchome części są ładne i gładkie, wysoce szczegółowe, zdecydowanie polecam je dla osób, które lubią modele tego typu, jestem zadowolony i pod wrażeniem, lepsza jakość niż oczekiwałem

    Komentarze
  • 24/11/2020

    To prezent, więc nie wyjęłam go z pudełka, ale ma ładny ciężar, i wygląda na to, że jest całkiem zdeterminowany, poza kilkoma plastikowymi detalami.

    Komentarze
  • 05/01/2021

    Ładny produkt, dobrze zapakowany. Dobra jakość

    Komentarze
  • 11/07/2019

    All products were well packed with protective foam. Delivered within date displayed during ordering. Over all good job done by team. Thank you for helping me bring the joy on my son's face.

    Komentarze
  • 23/04/2019

    Nice toy I am sure my grandson will enjoy it for years. It is well built and very good quality. Thanks Bangood

    Komentarze
  • 29/01/2019

    What a fantastic scale model. I just love the way that the Grab can hold so much weight. It is really great for picking up trees in a sandpit.

    Komentarze
  • 21/07/2019

    Muy agradecido por el producto, llego en buenas condiciones, tal como lo solicite... buen proveedor le seguiré comprando productos... GRACIAS

    Komentarze
  • 06/02/2019

    llego todo perfecto muy contento

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,769
    • Ft6,904
    • Ft7,376
    • Ft6,372
    • Ft8,919
    • Ft41,151
    • Ft15,825
    • Ft2,875
    • Ft8,055
    • Ft8,165
    • Ft3,738
    • Ft13,420
    • Ft5,753
    • Ft7,192
    • Ft8,631
    • Ft6,041
    • Ft6,285
    • Ft40,863