Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(300)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(300)
    • 5 Star(271)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/10/2020

    Późnym przyjazdem, Mailamericas podał mi fałszywą aktualizację, która później poprawiła, pudełko zostało wgniecione, zawartość nienaruszona, już podczas konfigurowania były 3 aktualizacje, które musiałem zainstalować i poprawić sygnał Wifi, to jest chińska wersja. nie wersja międzynarodowa i nie jest kompatybilna z aplikacją „do życia huawei, " jeśli chcesz skonfigurować go na komórce, musisz użyć aplikacji: HUAWEI Hilk, że również huawei, która jest dostępna w playstore Android, Nie podobało mi się to, że kiedy podłączę to za pomocą kabla niektóre przeglądarki i strony zmieniają język na chiński, więc muszę ręcznie zmienić go na hiszpański, zobaczę, czy istnieje opcja, żeby to się nie stało.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    12 dni do mojego kraju, to było tak szybko. Jest to wersja chińska i miałem trochę problemów z przygotowaniem po raz pierwszy, ale wtedy to zostało osiągnięte. Współpracuje bezpośrednio z aplikacją HUAWEI HiLink, Współpracuje również z aplikacją Al Life, ale ze szczegółami, że region konta musi być założony w kraju CHINA, więc można go rozpoznać. Znacznie poprawił zasięg mojej sieci, zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Wszystko ok jedynym problemem było to, że w miejskim Peru trwa zbyt długo, aby dostarczyć. Kupiłem już ax3 i teraz z pro byłem w stanie korzystać z siatki WiFi i jest bardzo dobry.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Zniszczone pudełko przybyło, ponieważ nie jest chronione, dzięki Bogu nie uszkodziło routera, jest to pierwszy raz, że produkt przyjeżdża tak, ponieważ innym razem przybywa bardziej chroniony, mam nadzieję, że będą bardziej ostrożni później, reszta ok, Przyszedł szybko i zawsze będę polecał Banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Kupiony przez HUAWEI WiFi AX3 Pro Wi-Fi 6+ oczka routera 3000Mbps za 59 euro. Wersja chińska (z prawym kliknięciem i tłumaczeniem wszystko jest OK) i gniazdo zasilania z unijnym adapterem. Bardzo polecam. Jakość w stosunku do ceny WiFi router 6+! Dostarczone w Grecji w 14 dni! Biedna paczka..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Jeden z najlepszych routerów Wi-Fi, jeśli nie najlepszy. Posiada doskonałe zasięg Wi-Fi wszędzie w moim domu, który jest powyżej 95 metrów kwadratowych, duże prędkości i oczywiście ma Wi-Fi 6 wbudowane. Doskonały wybór do modernizacji sieci domowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Zakupu dokonałem 25-09. Przyjechałem dziś 22-10 do Peru przez Urbano. W kwestii Routera zacznę od skomentowania, że jest to chińska wersja, podczas konfigurowania go cały tekst był w języku chińskim, więc trzeba będzie go przetłumaczyć, aby zrozumieć. Dzięki aplikacji Huawei hilink można zaktualizować oprogramowanie, są 3 aktualizacje. Jak na razie bardzo zadowolony z produktu, wtedy skomentuję, jak przebiega w tym tygodniu.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Najnowsza technologia WiFi 6 za niską cenę. Kanał 5 ghz (który może być udostępniany lub oddzielony od 2,4 ghz) może obejmować średniej wielkości mieszkanie, chociaż cały sygnał jest tylko w pokoju blisko niego (oczekiwany dla wyższej częstotliwości). 2.4 ghz chanbel może pokryć bardzo dużą przestrzeń z dobrym sygnałem. Jedynym problemem jest posiadanie chińskiego tylko menu, które może być rozwiązane przez tłumaczenie Chrome. Ogólnie wysoka jakość za pieniądze. O wiele bardziej przystępne niż stare nazwy na rynku. Mniejsze niż routery Xiaomi (które mogą być również dobrym zakupem), stabilny sygnał bez awarii, aktualizacje bezpieczeństwa i możliwość kontroli prędkości połączenia wszystkich urządzeń, FW, NAT itp. Z aplikacji Huawei. Paczka dotarła w tydzień aż z Chin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Produkt dostarczony w przewidywanym czasie, około 30 dni. Przybył w idealnym stanie. Ten router jest nadal testowany. Różnica między moim starym routerem ( routerem mi 4) była zauważalna. Jest jednak ważny element do sprawdzenia, dla mojego dostawcy internetu (NET CLARO - BRAZIL), nie mogłem korzystać z modemu w trybie mostowym, mogłem go używać tylko w trybie dhcp.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Bardzo dobry produkt, ale trzeba zwrócić uwagę z aplikacji, jak trzeba wybrać Chiny w sekcji regionu inaczej nie odkryje routera. Wytrzymałość wifi bardzo dobra i bardzo zadowolona z zasięgu wifi. Warto. Produkt dotarł ze znacznym opóźnieniem, a nie 3-5 jak reklamowano... Przyszedł około 15 dni od momentu dostarczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft82 157
    • Ft26 091
    • Ft17 399
    • Ft22 565
    • Ft32 298
    • Ft21 674
    • Ft125 532
    • Ft16 569
    • Ft69 866
    • Ft9 156
    • Ft15 262
    • Ft83 345
    • Ft30 512
    • Ft20 449
    • Ft42 739
    • Ft34 054
    • Ft20 758
    • Ft44 556