Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(305)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(305)
    • 5 Star(276)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/01/2021

    12 dni do mojego kraju, to było tak szybko. Jest to wersja chińska i miałem trochę problemów z przygotowaniem po raz pierwszy, ale wtedy to zostało osiągnięte. Współpracuje bezpośrednio z aplikacją HUAWEI HiLink, Współpracuje również z aplikacją Al Life, ale ze szczegółami, że region konta musi być założony w kraju CHINA, więc można go rozpoznać. Znacznie poprawił zasięg mojej sieci, zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Wszystko ok jedynym problemem było to, że w miejskim Peru trwa zbyt długo, aby dostarczyć. Kupiłem już ax3 i teraz z pro byłem w stanie korzystać z siatki WiFi i jest bardzo dobry.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Zniszczone pudełko przybyło, ponieważ nie jest chronione, dzięki Bogu nie uszkodziło routera, jest to pierwszy raz, że produkt przyjeżdża tak, ponieważ innym razem przybywa bardziej chroniony, mam nadzieję, że będą bardziej ostrożni później, reszta ok, Przyszedł szybko i zawsze będę polecał Banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Kupiony przez HUAWEI WiFi AX3 Pro Wi-Fi 6+ oczka routera 3000Mbps za 59 euro. Wersja chińska (z prawym kliknięciem i tłumaczeniem wszystko jest OK) i gniazdo zasilania z unijnym adapterem. Bardzo polecam. Jakość w stosunku do ceny WiFi router 6+! Dostarczone w Grecji w 14 dni! Biedna paczka..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Jeden z najlepszych routerów Wi-Fi, jeśli nie najlepszy. Posiada doskonałe zasięg Wi-Fi wszędzie w moim domu, który jest powyżej 95 metrów kwadratowych, duże prędkości i oczywiście ma Wi-Fi 6 wbudowane. Doskonały wybór do modernizacji sieci domowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Produkt dostarczony w przewidywanym czasie, około 30 dni. Przybył w idealnym stanie. Ten router jest nadal testowany. Różnica między moim starym routerem ( routerem mi 4) była zauważalna. Jest jednak ważny element do sprawdzenia, dla mojego dostawcy internetu (NET CLARO - BRAZIL), nie mogłem korzystać z modemu w trybie mostowym, mogłem go używać tylko w trybie dhcp.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Oprócz doskonałej ceny i jest bardzo mały i lekki, jest to bardzo potężny router o wyjątkowym zasięgu i prędkości na wszystkich częstotliwościach. Warte każdego centa. Nie kupiłem modelu PRO, ponieważ nie muszę wspierać wielu użytkowników, po tym jak wszystkie dwa modele są równe innym niż ilość obsługiwanych użytkowników. Nie martw się o dostęp do instalacji i konserwacji w języku chińskim, ponieważ po otwarciu w przeglądarce tłumaczenie jest idealne do ustawienia lub utrzymania. Chociaż nie ma otworów z tyłu, aby umieścić go na ścianie, może być zainstalowany z domowym podparciem, ponieważ nie jest ciężki. Mój został zainstalowany obok modemu dla światłowodów i działa doskonale (patrz instalacja na zdjęciu). Dla tego wszystkiego i z mojego doświadczenia w instalacji i użytkowania, zalecam nie wydawać pieniędzy na droższe marki, Dla tego router dostarcza tuso, które jest napisane w opisie producenta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Doskonały produkt. Bardzo łatwy do połączenia z moim modemem. Mogę zarządzać routerem z Huawei Hilink App. Sygnał WiFi jest stabilny i bardzo silny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Świetna jakość produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Naprawdę szybki z PCI WiFi 6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft47 850
    • Ft22 285
    • Ft19 335
    • Ft40 125
    • Ft18 545
    • Ft28 768
    • Ft1 341
    • Ft1 029
    • Ft5 038
    • Ft39 001
    • Ft28 184
    • Ft14 340
    • Ft26 873
    • Ft20 318
    • Ft23 923
    • Ft60 305
    • Ft13 763
    • Ft28 768