Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(6)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/01/2022

    Świetny produkt. Jedynym problemem jest język chiński, ale tłumaczenie google pomaga. Miałem linię zasilającą, a teraz zatrzymałem tylko to. Sygnał od 0 do 2 piętra jest świetny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Unfortunately, I confirm the opinions of others. The equipment is in the Chinese language version. It is not possible to change the language. The lack of information about it in the specification misleads the buyer. Just like the lack of information about the adapter plug. Chinese version only. It's a scam for me. How can I sell equipment from stock in Europe that does not comply with European regulations? Is it legal?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2022

    Ładny router, dość szybki po stronie wifi. 5GHz działa dobrze, ładny zasięg. Łatwa konfiguracja za pośrednictwem aplikacji na telefonie (po angielsku). Jesteś w czasie, gdy podłączysz router z NFC w telefonie, bardzo poręczne. Aktualizacja do najnowszego firmware'u przez telefon. Ustawienie przez pc jest tylko w języku chińskim, ale nie potrzebujesz dużo ustawień, wszystko działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Super router mesh, pomimo wersji chińskiej konfiguracja dość prosta, bardzo dobry zasięg przy trzech urządzeniach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Było trochę trudno go skonfigurować, po wszystkim działa doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Chociaż mówią, że jest europejski i wysyłam do Europy, że instrukcja jest w języku chińskim, nie zawiera w języku angielskim, wtyczka nie jest europejska i jest sprzedawana bez europejskiego adaptera do podłączenia. Router w konfiguracji aplikacji 192.168.3.1 jest w języku chińskim i nie może dostać się do angielskiego. Wysłany przez Hiszpanię do Portugalii. Czuję się oszukany.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Without EU plug Power adapter :( Only China software

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.99
    • US$55.99
    • US$96.99
    • US$35.99
    • US$135.99
    • US$45.99
    • US$97.01
    • US$106.25
    • US$36.99
    • US$59.99
    • US$174.99
    • US$67.99
    • US$279.99
    • US$72.99
    • US$259.99
    • US$249.99
    • US$149.99
    • US$27.99