Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(263)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(263)
    • 5 Star(249)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2021

    Dokładnie 1 tydzień czwartku zamówiony w czwartek!! 👍 super ładowarka na ruch i w domu jestem super zadowolony!!! Operacja tak jak T240 superekran dotykowy działa super włącznik i wyłączanie jest również super nie musisz się rozciągać. Ma dwa porty PC mikro usb myśleć dla każdego kanału oddzielnie ma magazynowanie tak magazynowanie balansu ładowania potrzebuję go głównie dla baterii lipo i baterii NIHM. Nie zamówiłem czujnika temperatury będzie nadal aktualizowany z czujnikiem temperatury baterii! Myślę, że jest to super top urządzenie dla każdego RC hobbysten!!!! 👍👍👍👍👍 trzymaj tak dalej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Bardzo dobry produkt. Mogę ładować dwa lipy w tym samym czasie i mieć nie tylko stan ładowania, ale również temperaturę w widoku. Menu jest proste i jasne. Top produkt w rozsądnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Super ładowarka! Reaktywny ekran dotykowy, łatwy w użyciu! Ładuje 2 różne lipy w tym samym czasie! Jednak trochę hałaśliwy w trybie równowagi i wyładowania! Kalibracja na starcie i jest dobra! Gorąco polecam tę ładowarkę! @

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Wszystko jako opis doskonały sprzedawca, przybył w mniej niż dwa tygodnie, doskonała ładowarka i doskonała funkcja zasilania do testowania urządzeń z regulowanym napięciem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • dmalab
    IT
    20/01/2021

    Doskonała po prostu fantastyczna ładowarka wysłana z bangood Espress przybyła do Włoch w 9 dni od Cn. Ładowarka jest niesamowita wiele funkcji nadaje się zarówno dla początkujących i ekspertów bardzo uniwersalny i wygodny 10 wysoce polecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    very good and with good functions two channel charger for my LiPo's Ease to use with touchscreen and many cables for ease connect the batteries

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Ekran dotykowy jest fantastyczny. Mały problem ponownie napotkany na ładowarce baterii, ale rozwiązany dzięki pomocy banggood, że jest top!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Bardzo dobry, kupiony dzień 25/05 i otrzymał dzień 31/05 szybciej niż niektóre zakupy dokonane w Brazylii, dobrze zapakowane i wszystko ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Rápido en el envío, más rápido que AliExpress y todo correcto de momento.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Wielki, potężny ładunek! Jest mały minus - hałaśliwy wentylator, ale działa nie stale, ale tylko wtedy, gdy ładowarka się podgrzewa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 174
    • Ft10 375
    • Ft3 614
    • Ft40 882
    • Ft20 754
    • Ft12 577
    • Ft2 903
    • Ft14 149
    • Ft8 174
    • Ft11 879