Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1682)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(1682)
    • 5 Gwiazda(1612)
    • 4 Gwiazda(47)
    • 3 Gwiazda(12)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2018

    Super chargeur mais support brillant quand le ventilo se déclenche, on dirait ma Femme qui utilise son sèche cheveux :-( Pour 50€ ça fait le taff visiblement jusqu'a quand, je vous le dirait dans mon prochain Feedback

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    great charger.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    T240 DUO... Paczka dotarła na czas, 5 dni roboczych od CHZ. Tak jak na zdjęciu pudełko zostało lekko uszkodzone, ale bez szkody. (Lepiej byłoby umieścić go w innym pudełku, zamiast w klasycznej torbie bangood!!!). Nie próbowałem jeszcze ładowarki, więc nie mogę jeszcze ocenić jej działania, ale w międzyczasie wydaje mi się, że jest dobrej jakości i solidności... Miejmy nadzieję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Dobry produkt. Dwa rodzaje płyt głównych. Dostosowanie - trwale wolny FAN i silny FAN z kontrolą temperatury.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    It works very well, recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2019

    Un producto realmente bueno, muy intuitivo y fácil de usar. Cuenta con dos menús, uno para cada canal, pueden trabajar simultáneamente con parámetros distintos. Puedes cargar, descargar, dejar la batería en modo "guardado" (para cuando no la vayas a usar en un tiempo), equilibrar celdas... Tiene unos perfiles que puedes modificar para el uso mas habitual que le des al cargador y sobre todo, importante, viene con los cables necesarios para usarlo nada más te llegue a casa. Recomendable 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2020

    Doskonała ładowarka akumulatorowa, posiada wiele funkcji, aby zabezpieczyć żywotność naszych baterii, bardzo łatwy w użyciu. Jak tylko podłączymy baterię z kablem wyważającym i bananowymi złączami rozpoznają ją natychmiast, nie będąc tam, aby wprowadzić liczbę komórek lub innych, a także mamy możliwość zaoszczędzenia do sześciu różnych rodzajów baterii dla każdego kanału, więc kiedy musimy go ponownie naładować po prostu przejdź w pamięci Na ekranie dotykowym wybrać baterię i zacząć ją naładować, gwarantowana oszczędność czasu i możemy naładować 2 baterie jednocześnie z różnymi cechami, ponieważ każdy kanał ma własne niezależne ustawienia. Dzięki tej ładowarce możemy zrównoważyć komórki naszych baterii bez konieczności ładowania, na ekranie jest przycisk monitora, Podłączenie baterii pozwala nam zobaczyć, ile energii jest dla każdej komórki i jeśli różnica jest tak duża poprzez naciśnięcie klawisza balansu zaczyna przenosić energię z komórek, gdzie jest ich więcej w tych, gdzie jest ich mniej automatycznie, Nigdy nie widziałem takiej funkcji w żadnej ładowarce. Jest już ze wszystkim, czego potrzebujesz, aby być w stanie używać go natychmiast i możemy ładować wszystkie rodzaje baterii obecnie na rynku... Jestem w pełni zadowolony i bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Bardzo zadowolony z tej ładowarki, świetne opcje i działa naprawdę dobrze do ładowania & równoważenie liposu, udało się zrównoważyć baterie, których moja stara ładowarka nie mogła. Użyłem własnych adapterów do ładowania baterii

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2020

    Świetny produkt, łatwy w użyciu. Ekran dotykowy sprawia, że wszystko jest szybkie i zrozumiałe w jednej chwili. Kompletne pudełko wyposażone w kable i akcesoria do ładowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2019

    Sent quickly went 2 weeks to Chicago. Packed perfectly, works great. Charged perfectly lipo and hlifo. Very convenient and fast charging, small in size with a palm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$94.99
    • US$7.99
    • US$25.29
    • US$73.49
    • US$3.99
    • US$30.99
    • US$9.89
    • US$139.74
    • US$21.84
    • US$90.71
    • US$27.99
    • US$34.49
    • US$110.99
    • US$28.99
    • US$57.99
    • US$119.99
    • US$12.99
    • US$21.99