Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1415)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(1415)
    • 5 Star(1364)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2018

    Super chargeur mais support brillant quand le ventilo se déclenche, on dirait ma Femme qui utilise son sèche cheveux :-( Pour 50€ ça fait le taff visiblement jusqu'a quand, je vous le dirait dans mon prochain Feedback

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    great charger.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Wygląda na to, że jestem ładowarką była używana przez inną osobę, jak mam inne tej samej marki z ekranem i prostą ładowarką, która jest z plastikiem ochronnym, który wciąż mam, a ta jest bez plus nosi i jako klej lub coś koło ekranu daje mi poczucie, że Ktoś go użył

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    T240 DUO... Paczka dotarła na czas, 5 dni roboczych od CHZ. Tak jak na zdjęciu pudełko zostało lekko uszkodzone, ale bez szkody. (Lepiej byłoby umieścić go w innym pudełku, zamiast w klasycznej torbie bangood!!!). Nie próbowałem jeszcze ładowarki, więc nie mogę jeszcze ocenić jej działania, ale w międzyczasie wydaje mi się, że jest dobrej jakości i solidności... Miejmy nadzieję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Bardzo zadowolony z tej ładowarki, świetne opcje i działa naprawdę dobrze do ładowania & równoważenie liposu, udało się zrównoważyć baterie, których moja stara ładowarka nie mogła. Użyłem własnych adapterów do ładowania baterii

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Jest to bardzo intuicyjna ładowarka, ponieważ jest łatwo kontrolowana z ekranu dotykowego, wybierasz typ baterii i przechodzisz do własnego wyświetlacza, po rozpoczęciu ładowania pokazuje krzywą ładowania, Pokaże obciążenie każdej komórki. Pozwala na zapisanie wielu profili baterii do ładowania z zapisanymi ustawieniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Produkt otrzymany zgodnie z opisem: bardzo dobry produkt, który doskonale spełnia moje potrzeby. Pakiety otrzymane bardzo szybko i ostrożnie z opakowaniem. Być bardzo polecanym. I jeszcze raz dziękuję Bangoodowi za jego wspaniałe występy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Produkt, który dotarł we wskazanym czasie, namierzanie Banggood trochę późno, ale patrząc na stronę nośnika namierzanie dobre, pudełko trochę pomarszczone jak wygląda na zdjęciu, bez uszkodzenia produktu wnętrza, brakuje do przetestowania go ładowania liposu. Polecony sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Idealnie. Doskonała ładowarka. Używam 3-komórkowych baterii 300mah i 2-komórkowych 450 mah i ładuję je w kilka minut. Jest również inteligentny, ponieważ nie jest konieczna modyfikacja liczby komórek, ponieważ wykrywa w automatycznym. Zdecydowanie godny polecenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Witam Szybka dostawa, ładowarka robi swoje i cóż, wentylator chłodzący jest hałaśliwy, ale odpowiedni do mocy obiektu...... mogę być zadowolony i mogę polecić go tym, którzy czytają.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 006
    • Ft11 802
    • Ft16 810
    • Ft24 467
    • Ft8 224
    • Ft28 494
    • Ft3 575
    • Ft8 224
    • Ft2 041
    • Ft14 307
    • Ft8 980
    • Ft33 760
    • Ft10 730
    • Ft25 288
    • Ft24 467
    • Ft7 431
    • Ft12 077
    • Ft17 526