Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(180)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(180)
    • 5 Star(164)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Ładowarka dostarczana tylko z kablem Alim Działa idealnie, Dobrze wentylowane, Idealnie do 4 S. Ładowarka duo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Ładna ładowarka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2017

    Bought this on a whim as I thought it would be good to charge up batteries in work as I sometimes go for a lunchtime fly. First impressions was that this charger is quite small (smaller than I expected) 9cm x 9cm. Came with two cables to convert to t-plug style connectors. Also came with power euro lead and adaptor. Not charged a battery yet but managed to power it up with another cable and the fans spin up even with no load so not a silent charger. Be looking forward to trying it out soon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2018

    Зарядная станция. для LIPO аккумуляторов. 2-4S. Ток заряда устанавливается автоматически, 3S аккумулятор заряжается током 1500мА, при достижении на банке напряжения 4.15В идет дозарядка и выравнивание током 200мА, есть индикация напряжения каждой банки и всего аккумулятора, одновременно может заряжать два аккума, мах током 2А каждый. есть небольшой вентилятор в процессе работы греется не сильно.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP3
    NL
    12/02/2020

    Świetna ładowarka w tej cenie! Problemem było to, że wentylator był naprawdę głośny i nawiązał kontakt z wnętrzem, więc musiałem go usunąć i zmodyfikować z innym wentylatorem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2019

    La caja vino un poco abollada pero todo esta bien. Tiene un tamaño mas pequeño de lo que me imaginaba . En alguna review había visto que hay quien se queja del ruido, a mi no me perece muy ruidoso es solo el sonido del ventilador y no es para tanto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    nice little lipo charger well worth the money only thing is it came with a European plug and I live in North America luckily I had a cord from the old lipo charger that worked Great Value definitely worth the money

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2019

    Excelente!! Muy simple y confiable, no hace tanto ruido como dicen algunos, solo el ruido de un cooler interno. Lo único que podría echarse en falta es un modo storage y por ahí un conector para poder cargar las baterias desde el auto por ejemplo, pero bueno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2018

    Достоинства: Заряжает нормально балансирует банки с разбросом в 2 сотых вольта. Зарядный ток для 3s - примерно 1.8А для 4s - примерно 1.6A. Регулировка тока недоступна. Недостатки: Греется гудит. По окончании зарядки никак не сигнализирует. Итог: на самом деле она мне очень понравилась и я ею доволен. Если понадобится новая готов взять такую же. Чтоб не грелась пришлось убрать защитную решётку радиатора решётка мешала выбросу воздуха.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    Ładowarka jest dość mała i wydajna. Jest łatwy w użyciu i nie ma specjalnej funkcji, normalne dla tej niskiej ceny nie można wymagać wiele.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 263
    • Ft11 393
    • Ft11 642
    • Ft5 855
    • Ft2 134
    • Ft34 897
    • Ft12 105
    • Ft21 719
    • Ft41 930
    • Ft17 479
    • Ft22 789
    • Ft43 086
    • Ft3 188
    • Ft31 335
    • Ft5 695
    • Ft13 588
    • Ft36 688
    • Ft28 363