Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(139)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(139)
    • 5 Star(130)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2020

    Przyjechał do Grecji z numerem trakcyjnym, który obserwowałem przez miesiąc od sześciu dni. Bardzo wytrzymały! Kompaktowa konstrukcja, rozpoznaje baterie doskonałe do tej pory. Ładują normalnie i pokazują mah oddzielnie dla każdego! Dla cyfrowego USB ma zarówno typ C jak i micro USB (pakiet ma mikro kable w środku) 4 miejsca na baterie od 1865 do AAA. Ma pager do alarmów, a ten duży ma trzy miejsca 9v! Idealne za taką cenę jak do tej pory!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Podczas ładowania akumulatora 9v nie ma statusu na poziomie ładowania tej baterii. Dodając inną baterię jest obszerne informacje na temat poziomu ładowania. Ale tylko dla tej baterii. Szybkie dvry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Zdobyłem go stosunkowo szybko, opakowanie było precyzyjne. Przetestowałem go, działa idealnie. Mogę to polecić tylko każdemu! Dziękuję, Bangood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Produkt jest dobry, szybko ładuje akumulatory. Podoba mi się, że może działać z jednym akumulatorem, a wyświetlacz dostarcza wiele informacji. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Wygląda świetnie, wygląda na to, że działa całkiem nieźle na 1850, które biorę. Wiele dobrych funkcji i możliwości ładowania wielu różnych rodzajów baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Otrzymałem ją dzisiaj i naładowałem baterię. Funkcja pojemnościowa Mah nie działa prawidłowo, ponieważ pokazał tylko 250 za akumulator 5000, który był prawie w pełni naładowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Znakomita uniwersalna ładowarka do baterii, która naciska naładowane baterie przez USB z pc do ładowarki. Przybyłeś bardzo dobrze Zalecałbym zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Doskonały produkt... szybka wysyłka...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Jest bardzo dobry i tani. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 116
    • Ft13 043
    • Ft8 106
    • Ft9 461
    • Ft3 157
    • Ft32 439
    • Ft10 576
    • Ft15 159
    • Ft15 864
    • Ft12 820
    • Ft11 528
    • Ft6 695
    • Ft38 432
    • Ft43 723
    • Ft89 565
    • Ft10 576
    • Ft36 329
    • Ft11 193