Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(239)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(239)
    • 5 Star(222)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-11 13:35:17

    very good charge and very good Brice for charge battery for hubsan zino

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-15 12:04:06

    Ottimo prodotto. Arrivato prima del previsto! Niente da invidiare a marche piu famose. Ricordatevi che viene fornito senza trasformatore 12v

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-12 00:50:12

    Зарядник хороший. Добавлены новые функции по сравнению с первой версией. Мне пришёл с не много деформированным корпусом. Не знаю точно был ли он помят, либо это для него нормально быть кривым. На фото покажу как корпус вдавлен внутрь. Разберу, исправлю.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-04 09:03:35

    Tüm beklentilerimi karşıladığını söyleyemem. Özellikle NiCd ve NiMh pillerde umduğumu bulamadım. DC Power nedense sabit kalmıyor. Li pillerin iç direncini 1S'de göremedim. Bir tane daha almayı düşünüyordum, vazgeçtim.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-17 11:58:53

    Excellent Balance Charger. This balance charger also charges LiHV batteries. You'll have to provide your own power supply as this doesn't come with one. Its fairly easy to setup and use. I've used it about 12 times so far and it works like a champ. I'm very satisfied with my purchase

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-28 09:07:15

    Cheap and good quality

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-02 08:08:11

    I haven't tested them yet, but they look good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-01 02:42:55

    Всё отлично. Доставка хорошо налажена. Всё отслеживается. Прибор понравился, добавлено много дополнительных функций. Меню стало интереснее. Самое главное, что мне было надо, зарядка LiHv. Спасибо компании за работу.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 30  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>