Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2021

    Bardzo dobra ładowarka, która wykonuje wspaniałą pracę. Dzięki temu twoja droga bateria jest bezpieczna i w doskonałym stanie. Bardzo lekka waga i solidna walizka. Niesamowite 12 V 10 Amps jak na takie małe urządzenie. Mogę go polecić dla RV, baterii Solar i Łodzi i innych. Nawet opcja naprawy może uzyskać słabą wydajność baterii jest w dobrym stanie użytkowym. Pełne automatyczne poprawki w zależności od stanu i wielkości baterii. Rozejrzałem się całkiem dobrze, ale nie mogłem znaleźć lepszego produktu w tym samym zakresie wydajności/cena/jakość. Możesz łatwo użyć tej ładowarki do stałej instalacji w swoim RV lub łodzi. Zaciski kablowe są włączone. Nie ma problemu z połączeniem go z panelami słonecznymi, generatorem (wiatrowym) lub alternatorem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Produkty sklepowe sprzedają zgodnie z opisem używać właściwego celu i w pełni funkcjonować sklep wysokiej jakości sklep internetowy sklep bardzo OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Dzięki, Banggood. Mam też to, na co czekałem. Jednym z celów kupna tej inteligentnej ładowarki jest sprawdzenie, czy może ona aktywować moją zepsutą baterię. Moja sprawa nie jest sfrustrowana, ale w porządku, nadal mogę użyć jej do innych ważnych rzeczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Działa bardzo dobrze, to został dostarczony szybciej, bardzo dobry logistyczny z Banggood. Dziękuję BANGGOOD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Szybka dostawa, dobre opakowanie! Jeszcze nie próbowałam, mam nadzieję, że zadziała. Ale zamiast mojego adresu, wysłali go do punktu pakietów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    fast delivery, expected date was july 1st week but its ahead on its schedule.ü

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    very good excellent guality thanks to seller& delivery man.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Przybył wcześniej, niż się spodziewałem. Wskaźnik wydajności cen jest dobry. Polecam to wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Wygląda świetnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    yes its working only the packaging its look like.the cartoon box little damage but the is good condition

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 247
    • Ft2 772
    • Ft9 247
    • Ft8 898
    • Ft4 625
    • Ft6 780
    • Ft3 389
    • Ft16 030
    • Ft11 097
    • Ft8 186