Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(227)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(227)
    • 5 Star(209)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    Chcę go jako asystenta w naprawach elektroniki. Może spróbuję znaleźć wyciek ciepła w domu. Ale pierwszy test był na lunchu. I wtedy byłam zachwycona zabawką. Oglądanie stołu przez kamerę termowizyjną jest ekscytujące. Przykładem jest zdjęcie piwa. Czarnym obiektem jest piwo, a żółta plama obok jest podgrzewana powierzchnią stołu z ciepłego garnka. Ogólnie, to fajna zabawka. Posiada twardą obudowę do przechowywania, dołączona jest karta SD 8GB, zapisuje obrazy w formacie BMP. Wady to niska rozdzielczość obrazu, dość powolny pomiar i niewielki zakres mierzonych temperatur.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Kamera termoobrazowa dotarła dzisiaj. Prezentacja jest dobra w magnetycznie zamkniętym wyświetlaczu. Kamera jest zabezpieczona w twardej powłokie. Interfejs jest prosty do zrozumienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Naprava prispela nepoškodovana. Embalaža brez poškodb, vsa pohvala logistiki. Naprava deluje odlično, glede na ceno je vrhunska. Vsekakor dobra izbira.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Jak pokazano na zdjęciu, jest dość dokładny i wydaje się całkiem nieźle pracować dla kamery termicznej w niższej cenie. Również, jak wielu zauważyło, nie wytrzyma zbyt długo nawet z dobrej jakości Eneloops, ale działa wystarczająco długo, aby wykonać swoją pracę, i jestem całkiem zadowolony z urządzenia po 24 godzinach użytkowania. Nie używałbym go do sprawdzania ludzi na Covid, ale sprawdza on bardzo dobre miejsca w różnych urządzeniach, które mogą mieć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Ultra szybka dostawa (receptacja 48h po płatności)! Nieskazitelne opakowanie! Wydajność nie została jeszcze ustalona, ale bardzo obiecująca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    really good product! perfect for the first analysis. cheap buth good!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Dobry produkt... wart kupienia... Bliski pomiar temperatury w odległości 15cm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Zdecydowałem się kupić ten aparat, ponieważ jestem elektrykiem i przegląd niektórych jednostek przełączających zasilanie pod kamerą termiczną jest czasem koniecznością. Czasami muszę sprawdzić, czy układ scalony jest gorący, czy nie. Ta kamera dobrze to pokrywa. Mam go w prostokątnej saszetce z kolorowym angielskim podręcznikiem i kartą 8GB uSD „SanDisk Edge 8GB klasa 4" z przepustową cca 5MB/s i 2 złe sektory, ale przydatne dla tego aparatu. Tylko uważaj, że ten aparat robi zdjęcia tylko w BMP. Z przyjemnością rysuję linie kontrastowe ze zwykłej kamery do kamery termicznej, tylko dla lepszej dokładności. Możliwość wyboru nakładki podczerwieni na normalnym obrazie jest bardzo przydatna. Interfejs nie jest również, że reagujące i przeglądanie obrazów z urządzeniem ma pewne błędy, ale ogólnie działa tak, jak powinien, głównie za swoją cenę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • loke3p
    BE
    04/05/2017

    la Xintest HT-02 est une superbe petite caméra thermique de type pistolet. Très pratique pour s'introduire en douceur dans le monde de l'imagerie thermique ou faire la chasse aux pertes d'énergie dans son habitation. Elle peut aussi être très utile pour l'inspection de tableaux répartiteurs, lignes électriques, circuits électroniques, frottements mécaniques,... Un review en français est disponible sur http://www.homelab.be/index.php/2017/05/04/xintest-ht-02-une-camera-thermique-abordable/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2019

    simple and basic thermo camera. it has an acceptable resolution for a basic checking of hot and cold areas. I purchased it mainly for electronic troubleshooting. It is not as precise or sophisticated as the most expensive units, but compared to products that has a price of some hundreds of euro it does the job for non professional use. what I noticed is that it has difficulties in reading the temperature with shiny surfaces, but probably I must experiments with different parameters setting of the software. The thermal photo shows the temp of my soldering iron. the smal SD card memory is included in the package, so you don't need to purchasing one. It works only with 4 AA batteries, so for long home use it could be better to reduce the backlight in order to use less battery power. the focus is fixed, so you must practice a little bit for having a good image. good value for money, satisfied. termocamera semplice e di base. ha una risoluzione accettabile per un controllo di base delle aree calde e fredde. L'ho acquistato principalmente per la risoluzione dei problemi elettronici. Non è preciso o sofisticato come le unità più costose, ma rispetto ai prodotti che ha un prezzo di qualche centinaio di euro fa il lavoro per uso non professionale. quello che ho notato è che ha difficoltà a leggere la temperatura con superfici lucide, ma probabilmente devo fare esperimenti con diversi parametri di impostazione del software. La foto termica mostra la temperatura del mio saldatore. la piccola memoria della scheda SD è inclusa nel pacchetto, quindi non è necessario acquistarne una. Funziona solo con 4 batterie AA, quindi per un uso domestico prolungato potrebbe essere meglio ridurre la retroilluminazione per utilizzare meno energia della batteria. il fuoco è fisso per cui si deve fare un pò di pratica per vaere buone immagini. buon rapporto qualità-prezzo, soddisfatto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 066
    • Ft19 494
    • Ft2 039
    • Ft22 279
    • Ft71 175
    • Ft27 849
    • Ft15 161
    • Ft185 680
    • Ft4 020
    • Ft49 512
    • Ft981
    • Ft117 596
    • Ft5 103
    • Ft8 415
    • Ft4 763
    • Ft9 188
    • Ft46 418
    • Ft8 507