Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    Ten produkt naprawdę się bawi. Bardzo dobry pełzacz jak na mały budżet. Właściwie dużo lepiej niż się spodziewaliśmy. Absolutnie polecany produkt. Zrobiliśmy już kilka poprawek z lekkim barem, stojakiem dachowym i metalowymi częściami. Użyłem części aktualizacji z TRX4 w celu zainstalowania świateł głównych i tylnych, wlotu powietrza, klamek itp.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Doskonałe pełzacze i ciężarówka po kilku małych ulepszeniach. Nadal bardzo zdolny i zabawny prosto z pudełka. Dodawanie kija na kołach i jazdę próbną, aż polubisz, jak radzi sobie i reaguje na skały i przeszkody, to świetny sposób na rozpoczęcie strojenia, jak radzi sobie ze szlakami od razu. Potem znalazłem wstrząsy wypełnione olejem, które pasują do niego i zainstalowałem 25 kg serwotek sterimgowych i 80 amp pełzacz. Kocham to tak samo jak moje zmodyfikowane ZP1001, które potrzebują dokładnie tych samych części. Weź kilka diod, które są podłączone, małe złączki i uchwyty do jazdy samochodem RC, jak ja, i jest super w nocy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Dobry samochód, świetny na początek i dobra cena

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Produkt dotarł szybko, 7 dni roboczych od zamówienia. Pudełko dotarło w dobrym stanie, bez większych uszkodzeń, ale wewnątrz pudełka widać oznaki, że samochód był pobudzony podczas transportu. Jednak pełzacz wewnątrz pozostaje w idealnym stanie, nie ma żadnych pęknięć ani deformacji ciała. Koła są nadal przymocowane, a podczas rozpakowywania nie odpadły żadne kawałki. Bez podatku celnego... dostawa prosto pod moje drzwi przez renomowanego kuriera. Ogólna satysfakcja z mojego zakupu i doświadczenia. Tylko opakowanie zewnętrzne pozostawia coś do życzenia. - Może pudełko zamiast torby. Zdecydowanie kupiłbym ponownie i polecam! Dziękuję Wam bardzo, bardzo dziękuję!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2022

    Jak opisano, z wieloma naklejkami do dostosowania i to dużo zabawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Ten produkt przybył wadliwy z powodu transportu, minął 1 miesiąc od negocjacji naprawy... Du ma problemy zdrowotne, na które nie odpowiedziałem i zamknął akta... jego wstyd kupić nowy przedmiot i otrzymać go wadliwy i zaprzecza jego odpowiedzialności lub zaoferować 30 € szkoda Zyskałeś utraconego 1 klienta dzięki Tobie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Dzięki 👍 dostawa zajęła 30 dni dokładnie tutaj do Vegas Las Vegas Nevada Dziękuję bardzo precyzują to a zdecydowanie kupiłbym ponownie dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Bardzo ładnie..

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    so far this is a great truck for the price. im working on some simple upgrades for it and can't wait to compare it to more expensive scale trucks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Bardzo ladna jak na cene

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$35.99
    • US$54.99
    • US$58.99
    • US$356.99
    • US$19.99
    • US$157.07
    • US$529.00
    • US$75.99
    • US$400.99
    • US$125.99
    • US$12.99
    • US$157.99
    • US$147.99
    • US$478.99
    • US$122.99
    • US$475.99
    • US$50.19