Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2021

    Pasuje do HG-P408 powinno mieć 2800 kv. Jest szybciej

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Jeszcze nie zainstalowano, ale wydaje się w porządku Speed conttoller rzeczywiście miał wtyczki tho.. lub silnik był z przekładnią i montować :/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Po 10 minutach jazdy samochodem RC, regulator silnika zaczął palić i palić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    Trochę niezadowolona z mojego produktu, zaczęłam instalować elektronikę w zestawie moich synów. Zaczyna się od serwo, bardzo dobry produkt, motor wydaje się odpowiedni. Ale potem przejdę do esc, otwieram jej paczkę tylko po to, żeby dowiedzieć się, że nie mam bananowa wtyczki do podłączania bez szczotki, ma dziekanów, jak pokazywano, Ale nie można podłączyć silnika, kiedy powinien był z nimi, widząc, jak jest to zestaw, silnik został dostarczony, więc wiesz, jakie części połączeń są potrzebne

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Doskonałe połączenie i próbowałem służyć tylko do skali 1/12 lub 1/10 dobry silnik czuje moc, sterownik ma 120 amperów. Myślę, że wystarczy, serwo całkowicie metalowe. Muszę tylko umieścić je na moim RC Zd wyścig 9104 Mam nadzieję, że uzyskam dobrą prędkość iasea z 2 seldami lub 3 seldami

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Więc to zostało zamontowane w Traxxas E-maxx. Duża moc jak na silnik bezszczotkowy o rozmiarze 540. Podnosi przedni koniec na lipo 3s. Przynosi mi uśmiech na twarzy. Odpowiednie złącza w RSG byłyby do szybkiej instalacji. Zdecydował się na lutowanie połączeń. Robi się bardzo gorąco na speedrunach, więc potrzebuje dużo powietrza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2019

    много добре много ми харесва още утре ще почна да я ъпдейтвам и да я пробвам

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2020

    Wystarczy test były łatwo dostosowane do n zd ścigających się all - metal serwvo, 120 Esc i potężny silnik, czekanie było bardzo późne 40 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2019

    good stuff , using for my f1 rc car

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2020

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 283
    • Ft19 623
    • Ft10 811
    • Ft11 417
    • Ft13 715
    • Ft6 176
    • Ft16 413
    • Ft15 699
    • Ft11 120
    • Ft13 199
    • Ft3 087
    • Ft58 071
    • Ft2 469
    • Ft11 614
    • Ft4 601
    • Ft12 047
    • Ft4 635
    • Ft20 695