Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(319)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(319)
    • 5 Star(302)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/05/2021

    Zgodnie z oczekiwaniami, dobrze zapakowane i w doskonałej formie. Jeszcze go przetestować, ale opakowanie było doskonałe i dostarczone wcześniej niż się spodziewano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Wodoodporna esc dobra wartość przyszła wcześniej niż oczekiwano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Dobra jeszcze nie testowała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Bardzo dobre produkty zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2016

    Was exactly as described. Easy to use low voltage setting. I used on my hg402 because that truck has no brakes only forward and reverse. I did modify plug to suite my needs.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2019

    22 3s lipo 529 cell nickel metal halide bec5 volts to two amps that has reverse and forward the reverse is not very responsive maybe would work better on an RC car controller but I used it on my jumper I bought many years he's usually the lightweight ones and they all seem to burn up within a few hours don't waste your time because it's super valuable and can't be replaced by any amount of money so time is the most valuable currency as far as I'm concerned these work just fine

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2020

    Użyłem bezpośredniej wysyłki, to była naprawdę szybka wysyłka. Nie mam jeszcze szans na przetestowanie tej RSG, czekając na inne komponenty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    buen esc probado con lipo a 2s y motor 540 con 3s lipo no creo que soporte. pero muy bueno si se usa en 2s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2019

    Tartaléknak vettem az etetőhalyó meghajtásához. Az előzőek már beválltak számomra.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 974
    • Ft3 265
    • Ft45 401
    • Ft10 168
    • Ft13 423
    • Ft4 718
    • Ft50 487
    • Ft4 718
    • Ft11 696
    • Ft12 577
    • Ft8 350
    • Ft9 432
    • Ft3 519
    • Ft35 957
    • Ft31 132
    • Ft59 931
    • Ft12 347
    • Ft1 884