Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/03/2021

    Zgodnie z oczekiwaniami!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2019

    Excellent, stylish, comfortable and high-quality remote. It is convenient not only in the hands but also the potentiometers themselves have a soft stroke.  One upset is the location of the on switch. We'll have to think about how to throw the contacts on the side switch from the 3rd channel. That is, change their functions in places.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2019

    Ordered for my Birthday, finally arrived after 6weeks of waiting.But it was wearth the wait, the "HSP MT305 3 Channel 2.4GHZ FHSS Transmitter" and "3 channel 2.4GHZ reciever", is really well made.It has the best trigger(throttle for acceleration & reverse),i have felt and i own 3 other transmitters.It also has E.P.A.(end point adjustment) for the beginning of throttle movement and reverse end movement.The 3rd Channel switch is convienently, placed above your thumb position on the controller,so its dead easy to get at.Over all its well worth the 5 stars.But you also get a dead neat 3 Channel Reciever that is equally as well made,as the transmitter.Really glad i purchased this from Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2019

    Uno de los mejores transmisores calidad precio rendimiento que he tenido. Lo recomiendo ampliamente sobre un Auditar ax5 o ax6, e incluso que un Fly Sky gt2e o gt2b. Pues los materiales se asemejan a estos últimos. Tiene perillas para ajustar velocidad de reversa y adelante. Perillas para la velocidad del servo y ajustar dirección. Es una excelente compra además su gatillo es un poco más firme y eso me agradó bastante.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Wszystko bardzo dobrze szybka wysyłka tego typu odbiorników trwa bardzo mało już z tym są 3 może ma, ponieważ włożyłem akumulator o pojemności 2600 mh, grzeje się i spala

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2020

    Jestem zadowolony z tego radia, ma bardzo dobry zasięg. Jeden sposób mi wystarczy. Na zakupach z zamkniętymi oczami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2019

    fabulosos controles cumplen con lo que deseo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Jak na razie bardzo dobrze, nie wiem na jak długo pozostanie w jednym pokoju, ponieważ plastik wydaje się bardzo cienki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    WYBIERZ WYŁĄCZENIE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    DOBRE POBIERZ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.85
    • US$35.79
    • US$40.41
    • US$42.72
    • US$72.18
    • US$9.78
    • US$41.99
    • US$61.20
    • US$35.99
    • US$12.69
    • US$155.99
    • US$19.99
    • US$21.99
    • US$199.00
    • US$24.24
    • US$66.49
    • US$17.99
    • US$53.99