Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/09/2021

    Otrzymałem przesyłkę w idealnym stanie i szybko. Większość elementów przekładni biegowej samochodu jest aluminiowa, jakość konstrukcji jest bardzo dobra. Bateria jest dla mnie zaskakująca, dodana ładowarka ładuje ją bardzo szybko. Nie miałem czasu sprawdzić, ile minut działa. Prawdziwym zaskoczeniem jest pilot, który potrzebuje ośmiu baterii! Tak jest, 8 !!! Nie wiem, dlaczego tak wiele jest potrzebne, ale to dało mi taką wagę, że jest bardzo stabilny, gdy go odkładam. Bardzo podoba mi się ten samochód, ale nadwozie Defendera to tylko stary Bronco SUV.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2018

    The product came within the estimated time. It was really fast! I was really happy to see how the rc was packaged and it was in very good condition. There was no issue with the rc car at all, it performs as expected but I was disappointed that they sent me a different body. I was expecting for the FJ40 body, but they sent me the D90 one instead. If only I could get a replacement body, I would be the happiest man ever! A good product from a good seller. Highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2020

    Łazik jakościowy, otrzymany w ciągu 1 miesiąca, ale niezgodny z normą, organ nie identyczny z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Jest tak dobry, zwłaszcza jako rockowy coller, działa o wiele lepiej niż trx4 czy redcat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Przybył szybko i w dobrym stanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Top 👌👌👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2018

    Não foi enviado o veiculo que escolhi, o veiculo escolhido é este da foto é um toyota, foi enviado para mim um land rover. eu gostaria de saber se vocês tem o toyota este da foto. se tiver este da foto veiculo toyota eu farei um outro pedido porque é o que mais quero. este que recebi não era , eu não queria um land rover mas agora já esta aqui. por favor me manda um corretamente esta informação, se tiver o toyota este da foto farei um novo pedido. muito obrigado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2018

    o carro em questão aparenta ter uma construção de qualidade e pessoalmente aparenta ser maior que em videos e fotos, embora a embalagem chegou judiada e a bolha danificada devido ao serviço porco de correios do Brasil, todavia esta funcionando perfeitamente e os danos não são visíveis facilmente, o carro não é rápido, porem é perceptível que é um crawler com os recursos básicos para a categoria tais como freio motor para o carro não descer em escaladas, suspensão macia, pneus de memoria, o radio controle é lindo, pesado e robusto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft59 825
    • Ft92 927
    • Ft97 151
    • Ft28 671
    • Ft73 996
    • Ft18 188
    • Ft17 263
    • Ft72 287
    • Ft65 165
    • Ft36 848
    • Ft18 805
    • Ft16 030
    • Ft49 329
    • Ft24 925
    • Ft90 451
    • Ft91 570
    • Ft32 371
    • Ft25 542