Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(657)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(657)
    • 5 Star(631)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2021

    Kupuje ramkę 360mm dla swojego dalekiego zasięgu. Rama przyszła w pudełku, trochę mięty oczywiście, ale nie zrobiła sobie krzywdy. A w zestawie były śruby, nakrętki, wieszaki z nylonu. Jakość materiału norm w zasadzie. Na całej długości rama jest zadowolona. Jest tylko pył węglowy i krzepy, ale nie jest tak źle. Za jego najwyższą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Wszystko super, doskonale spakowane, bez uszkodzeń! wraz z instrukcją montażu, co jest bardzo dobre dla początkującego! Bardzo fajne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Świetna ramka. Grubość odpowiada deklarowanym cechom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Ładny czysty węgiel i trwały projekt. Zakupili kilka różnych rozmiarów i wszystkie dobrze działają. 9" z 2312 960kv silnikami i 2200mah 3 daje ponad 15 minut lotu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Ta ramka jest zajebista. Jest trochę ciasno w ramie. Polecam małe RX i prawdopodobnie Vtx na stosie. Poradziłem sobie bez niego, ale jest ciasno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Mam, dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Dobra kadra, łatwa jazda, bez narzekań. Ps. салфетка od dołu, ponieważ umyłem ramkę:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Bardzo dobra rama bardzo przestrzeń dobra odporność kilka schei

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Awesome for that price! Needed a bit of sanding the edges were really sharp. Everything fits nicely and even some spare screws!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Nic złego nie mogę powiedzieć o tej ramie. Dobrze wykończone, choć nie zostało ścięte ani zatopione, ale jak na swoją cenę jest bardzo poprawne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 846
    • Ft11 800
    • Ft6 261
    • Ft22 746
    • Ft2 964
    • Ft12 562
    • Ft9 898
    • Ft5 931
    • Ft25 407
    • Ft18 655
    • Ft16 752
    • Ft9 690
    • Ft23 224
    • Ft2 634
    • Ft46 633
    • Ft14 190
    • Ft24 065
    • Ft10 382