Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(305)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(305)
    • 5 Star(295)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/04/2018

    the arms are pretty stiff and seem to be cut with the weave in mind but the base plate is not , so the frame ends up very flexible wen built , not going to last long thats for sure ,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2019

    This item was well packed and arrived quickly and undamaged. I love these Floss 1 frames. This one is very competitively priced. It's easy to build, is flexible to configure (20mm & 30mm FC/ESC), and flys well. The quality of the kit is good especially for the price. I recommend this frame.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Zamówiłem te dwie klatki na zapas. To było moje pierwsze podwozie i chciałem je przerobić, ponieważ jest bardzo lekkie i ma ładny projekt. Jest również bardzo tani, a jego wytrzymałość jest doskonała. Polecam tę ramkę bez żadnych obaw, zwłaszcza jeśli nie chcesz zniszczyć się w innym podwoziu znacznie droższym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2018

    Рама привлекла малым весом и низкой ценой. Еще не летал,но по ощущениям вроде крепенькая. Естественно качество элементов не самое высокое,но при сборке все подошло идеально. В принципе все устраивает. Из минусов,то что отверстия под стойки крепления полетника находятся прямо посередине рамы.Либо смещать ремень батареи,но тогда он держит батарею не посередине,либо два ставить. Ну или закрепить ремень под стойки,что я и сделал.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2018

    Лёгкая рама 58 грамм за приятную стоимость. В комплекте крепеж с запасом. Хорошо подойдёт для связки esc 4in 1 и ПК поддерживает установку плат размером 30х30 и 20х20.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2018

    Item was well packed and arrived undamaged. This is my second floss 210 kit. That's how much I like them. They are easy to assemble, very light, and fly very well. The carbon is adequately cut but the edges are not beveled. However, they're relatively inexpensive. All-in-all, I'd say the kit is a good value and I recommend it. They are cheap enough to buy two for spare parts. Don't misunderstand me. They are very tough. I've had some really hard crashes & haven't broke anything.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Doskonała ramka 👏👏👏👏👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Jeszcze raz dziękuję Banggood za czas dostawy i świetne opakowanie. Będę jeździł elektronicznym rajdowcem z Shot79

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2019

    отличная копия, много крепежа. качество изготовления очень хорошее, доставка 17 дней до Санкт-Петербурга. влезло все что хотел, отличный малыш получился.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2019

    Muito leve e fácil de montar gostei bastante !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.09
    • US$19.62
    • US$38.99
    • US$52.49
    • US$32.33
    • US$26.55
    • US$41.99
    • US$33.48
    • US$56.58
    • US$88.99
    • US$56.58
    • US$68.99
    • US$10.99
    • US$39.26
    • US$17.31
    • US$24.24
    • US$70.99
    • US$18.99