Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Jakość ramy wydaje się być w porządku, ale bardzo brudna. Wygląda na to, że po maszynie CNC trafił prosto do opakowania. Ramka była przeznaczona dla jakiegoś HD dvr, ale żadnych dziur ani nic innego dla płyty HD, tylko 3 zestawy 20x20 otworów montażowych. Również pas akumulatora nadaje się tylko dla 2s, mieści 3s, ale bateria zostanie zgubiona przy pierwszym rozbiciu. Bateria jest za cienka, co czyni ją całkowicie bezużytecznym. Wszystkie nadzieje na jego trwałość...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Idealne dla 3 cali

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    W porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2019

    Nice frame. I'm transferring my Diatone r349 over to this. The Diatone has very little space, and this frame DOES NOT have this problem. However, you will need some sandpaper as none of the edges are not "finished". Not a problem for me though. I am assembling it as I write this review. Has poor instructions and you will find it easier to copy the images from the web page for reference.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2019

    richtig geile frame

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2020

    Wiem, że to kopia Akrobratu, ale trzeba powiedzieć, że jest bardzo dobrze wykonany, wytrzymały i bardzo dobrze idzie, nie da się temu zaprzeczyć. Początkowo chciałem kupić oryginał, ale dostać go w Europie z USA. Dostajesz kawał drogi i niewiele udogodnień. Dlatego muszę ją polecić w tym zakresie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2019

    Acrobrat Clone from Ummagawd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2019

    awal beli gambling.....karena ga tau pas atau tidak buat di pasang di TYRO 79.....eh ternyata JOS GANDOS.....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2019

    Well build frame. Only downside is that opening it for maintenance is not that easy, but apart from that? For that price? Love it.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    Naprawdę ładna jakość ramki!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 551
    • Ft15 229
    • Ft13 706
    • Ft5 931
    • Ft8 374
    • Ft24 065
    • Ft41 328
    • Ft11 038
    • Ft1 513
    • Ft2 282
    • Ft22 746
    • Ft3 653
    • Ft1 398
    • Ft4 184
    • Ft15 163
    • Ft5 931
    • Ft3 422
    • Ft11 800