Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(143)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(143)
    • 5 Star(137)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/09/2021

    Produkt bardzo dobrze polecam udanego sprzedawcę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Doskonała jakość i funkcjonalność. Działa świetnie bez problemów, Doskonała uwaga. Jestem z tego bardzo zadowolony. Produkt jest zalecany. Dobry produkt, w sumie, to był dobry zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2022

    Narzędzie do zaciskania, 6 szczęk. Dobre narzędzie, jego odpowiadają opisowi i działa dobrze. Szybka dostawa z Czech, 5 dni. Dzięki Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    działa ok Nie znalazłem żadnych problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Nie wiem, czy mam problem, ale z tym zamówieniem mam problem, jeden z szczypców ma pękniętą plastikową podszewkę na rączce i wysłałem zdjęcia z obu stron. Szybkość dostawy jest bardzo zaskakująca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Dobre narzędzie, dobra jakość. Szybka dostawa, 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Na razie w porządku, twarz potrzebuje trochę oleju z wody, bo moja była trochę przeżuta po kilku naciskach, nie otworzyła się prawidłowo. Jest dobre od czasu olejowania. Na razie ciśnienie było w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2017

    This feels like a good and well made product. I really like it and it's great to have a good tool that crimps on 6 sides. It has a release button in case the crimping is not going as expected and the one we got also had adjustment screw on the side which was not visible in the pictures on Banggood website when we bought it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2022

    Dobre narzędzie do zagniatania w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2022

    Dziękuję, otrzymane, wypróbowane i wykonane wnioski, narzędzie pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$25.29
    • US$6.90
    • US$20.78
    • US$47.34
    • US$5.99
    • US$10.38
    • US$13.79
    • US$6.99
    • US$9.19
    • US$32.99
    • US$9.34
    • US$20.23
    • US$16.82
    • US$9.11
    • US$9.04
    • US$10.50
    • US$66.99