Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Towar dotarł cały i nieuszkodzony. Idealnie spakowana. Przybyło w dniu ogłoszenia, więc jestem zadowolony. Przetwarzanie jest doskonałe, wyglądają bardzo ładnie i jakościowo. Grają świetnie, połączenie z telewizją jest szybkie i bezbłędne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Brzmi całkiem dobrze, ale nie tak idealnie jak soundbar MI - trochę bardziej „plastikowy": bas nie jest takim zasięgiem, jak i brakiem wysokich częstotliwości. Plusy są takie, że można go rozmontować na 2 głośniki z podstawką, posiada slot kart TF, złącze USB. Dłuższy wzrost. Paczki z wymaganymi drutami. Wady - mniejsze głośniki, gorsza jakość dźwięku (60-70% MI soundbar). Nadal polecam do zakupu - dobre do małych pokoi i TV dla bezludnych użytkowników. Brzmi dobrze z subwooferem. Obrazek - porównanie z soundbarem MI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Daję 3 gwiazdki, bo zawodzi tylko połączenie subwoofera, które jest współosiowym wejściem audio.. To nie jest wyjście audio subwoofera, jak mówi reklama. W przeciwnym razie dobrze uwarunkowany i materiał zgodny z wartością. Brzmi dobrze, więc moja ocena nie jest lepsza. Ostatnie zdjęcie pokazuje, że mówię prawdę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Właśnie odbierany jest już zamontowany do pracy z dobrej jakości kablem optycznym. Wystarczy wspomnieć, że komenda nie działa, ale może to być bateria.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Najlepszy stosunek do ceny... mały problem z jedną bazą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Bardzo szybka dostawa trzeciego dnia była nieuszkodzona w domu. Gra doskonale działa tak jak powinno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Naprawdę dobra jakość dźwięku. Jednak opis jest trochę mylący, ponieważ nie ma żadnego subwoofera out, ale namowa w zamian.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Dobry produkt...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Cześć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft70 535
    • Ft13 045
    • Ft59 957
    • Ft21 864
    • Ft10 929
    • Ft24 426
    • Ft12 340
    • Ft21 158
    • Ft20 099
    • Ft15 866
    • Ft36 322
    • Ft22 441
    • Ft20 810
    • Ft12 822
    • Ft21 158
    • Ft41 965
    • Ft29 311
    • Ft4 580