Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/07/2021

    Na początku byłem sceptyczny, ale to, co otrzymałem, było niesamowitym produktem. Ten mały samochód czuje się i porusza się jak gdyby nie lepiej niż niektóre jego duże odpowiedniki marki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Ten mały samochód jest doskonały dla pieniędzy - świetna wartość. Jest szybki nawet na trawie, twardy i dużo zabawy. Wstrząsy są złe, a opony nie są świetne, ale poza tym naprawdę mi się to podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Spektakularny radiosterujący samochód, szybki, zwinny, da się zarządzać i wygląda bardzo wytrzymały, sprawdzony i jest świetny, całkowicie polecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Przybyło w ciągu 7 dni od złożenia zamówienia wygląda super był tylko w jego pudełku z szarą pocztą torby ponad, ale produkt i opakowanie są w porządku. Mam nadzieję, że jest tak dobre jak w internecie. Muszę poczekać, żeby się dowiedzieć, że to prezent urodzinowy dla mojego dziecka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Przybyło pudełko trochę bitej gumy zdalnego sterowania, działa prawidłowo wygląda dobrej jakości.!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Niezła ciężarówka, i to całkiem szybka jak na swój rozmiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Na pierwszy rzut oka zrobione dobrze! Dobry na pierwszy rzut oka!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Wspaniały samochód, który kupiłem, a także mam wersję szczotkowaną (18322), która jest dobra. Jedyną rzeczą, którą zmieniam na bezszczotkowych jest to, że dodaję nowe oleje z 250cm, ale trudno jest znaleźć odpowiednie wstrząsy długości, bo samochód jest zbyt niski. Części specyficzne dla wersji bezszczotkowej są niemożliwe do znalezienia, więc miej to na uwadze. Za błyskawiczną cenę 75euro była to prawdziwa okazja! Dostawa zajęła więcej czasu niż reklamowana, ale to w porządku za cenę, którą zapłaciłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Świetna zabawa w małym opakowaniu, i bardzo szybko. (Mój jest na 21mph po kilku poprawkach) Ale, ostrzegam cię. To nie tylko wino i róże. Opony są dość twarde i śliskie, a wstrząsy są... cóż... wstrząsające! Po dwóch dyskach wstrząsy były blokowane i blokowane. Jest zbyt dużo zabawy między wałem a obudową, więc zabrudzenia i zabrudzenia tam. Prawdziwym problemem z tym samochodem są łożyska. Jasne, że ma metalowe łożyska. Swietnie, prawda? Nie wszystkie metalowe łożyska są równe... NIE jeździć tym samochodem w mokrym błocie, chyba że jesteś pewien, że rozebrać samochód do gołych kości i wymienić części. Kilka razy sprawdziłem samochód i pomyślałem, że to mały boggy patch. Świetna zabawa, patrząc na samochód, wrzeszcząc w powietrze, rzucający błotem w powietrze i zostawianie pączków na pobliskim asfalcie. Po usunięciu kół i umyciu samochodu pod prysznicem, spodziewałem się, że będzie z powrotem do gładkiej jazdy, tak jak w przypadku starszej Tamiya, ale! Skończyło się na usunięciu całej skrzyni biegów i zawieszenia samochodu. Z jednego błotnistego biegu zachowały się tylko 2 z 15 łożysk. Łożyska są otwarte, a producenci nie zużywają zbyt wiele smaru, więc woda i brud zalewają samochód, a łożyska zatykają wszystko. To łożyska wytwarzały ten ziarnisty, ziarnisty hałas. Podobnie, zawieszenie było dosłownie pełne błota! I nie mam na myśli sprężyn. Mam na myśli cylindry! Zawieszenie również wykazuje oznaki rdzy! (Z zaledwie 5 minut błota!) Jeśli naprawdę chcesz to zrobić, przyjmij moją radę. Kup nowe łożyska ocynkowane (w celu otrzymania zamienników), nowe łożyska o wymiarach 12x8x3.5mm, a także sześć łożysk 8x4x3mm) i zdobądź trochę smaru litowego. Bez tych ulepszeń nie przetrwa długo w trudnych warunkach. W przeciwnym razie naprawdę fajny samochód i jeśli planujesz po prostu skakać / ślizgać się na suchym pyłku / betonu, to będzie w porządku, jak jest.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Absolutnie wspaniały mały samochodzik. Jestem stosunkowo nowy w hobby i głównie koncentruje się na pełzaczy, ale widziałem rekomendację do tego na youtube i pomyślałem, że jest na tyle tani, aby spróbować. Pierwsza rzecz, którą trzeba powiedzieć, to, że to jest szybkie! Nie GPS'd go, ale wystarczy powiedzieć, że jest wystarczająco szybki, aby zapewnić wyzwanie i dużo zabawy. Byłem pod wrażeniem zawieszenia i systemu 4WD szczególnie. I jest bardzo trudne i nie wydaje się, żeby coś się stało, kiedy traci się kontrolę. Bardzo zabawny mały pałkarz! Zalety: Prędkości (ang.) Wytrzymałość Łatwość konserwacji, łatwość konserwacji /Gotowy do biegu Dobry poziom kontroli (ang.) Wady wady: Nadajnik lub odbiornik jest trochę niemodny. Czy czasem tracimy sygnały Przekładnie nie miały zbyt wiele smaru, ale wydaje się, że tak jest w przypadku wszystkich RTR

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$135.99
    • US$105.99
    • US$15.99
    • US$65.99
    • US$17.99
    • US$139.99
    • US$10.19
    • US$55.99
    • US$20.99
    • US$115.99