Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2020

    Ten zestaw RtR jest naprawdę świetny! Samochód jest dobrej jakości i z mocą, jak i szybkością można naprawdę wkurzyć „wielkie"! Dla mnie wskazówka zakupowa i absolutnie polecam. 😃👍 Ten zestaw RtR jest naprawdę świetny! Samochód jest dobrej jakości i z mocą i szybkością można naprawdę wkurzyć „wielkie"! Dla mnie kupując napiwek i absolutnie godny polecenia. 😃👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Wielka mała ciężarówka z budżetem może zrobić z wstrząsami oleju i z łożysk kulkami na zewnętrznych miseczkach napędowych i taca z akumulatorem może być przesuwana z dna samochodu i być przymocowana do środka, ale ogólnie duża wartość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Bardzo dobry wózek, szybki, kierownica i proporcjonalna prędkość 27cm długości. Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny produktu. Uwaga, plastikowe karciane, a nie metal jak na zdjęciach!! W przeciwnym razie po prostu załóż prawdziwe hydrauliczne zawieszenie i jest idealnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • FPVVIP4
    DE
    21/07/2021

    Przedmiot jest dobrze spakowany i szybko dotarł do mnie teraz tylko test ale jestem dobra rzeczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Dobra RC, chociaż na zdjęciach wykazano, że osie są metalowe, ale są z tworzywa sztucznego, dobry samochód w ogóle 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ebay
    CA
    15/11/2020

    Świetna mała ciężarówka Kupuję dużo tych i mój klient jest zadowolony z jakości Jest z bateriami i pilotem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Erstaunlich robustes kleines RC Auto... der beiliegende Akku hält knapp 15 Minuten bei Vollgas durch, das ist ordentlich aber lässt sich noch verbessern. Ich habe mir aus zwei 18650 LipoZellen aus einem alten Laptop Akku einen Ersatz gelötet der gemessene 2100 mAh hat und fast dreimal so lange durchhält. Dann sollte man aber die Motortemperatur im Auge behalten. Topspeed liegt bei 25km/h was für den Lenkservo schon zu schnell ist, es ist recht schwierig die Richtung zu halten bei der Geschwindigkeit. Ersatzteile gibt's eigentlich alle, die Dogbones hab ich durch welche aus Metall für den A979/969/959 von WlToys ersetzt, das passt... ebenso passen deren Zubehör Stoßdämpfer mit Ölfüllung.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Świetny samochód RC za bardzo przystępną cenę... Bardzo dobry dla początkujących/początków w RC samochodach. Nie bardzo szybko, ale fajnie jeździć w terenie, musiałem tylko poprawić do wstrząsów wypełnionych olejem, ponieważ wstrząsy nie są wypełnione olejem i zbyt sprężyste.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 913
    • Ft25 532
    • Ft12 077
    • Ft22 539
    • Ft16 980
    • Ft26 913
    • Ft29 156
    • Ft14 737
    • Ft18 130
    • Ft20 184
    • Ft17 300
    • Ft33 322
    • Ft20 184
    • Ft17 941
    • Ft8 879
    • Ft24 350
    • Ft31 399
    • Ft9 254