Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/09/2021

    Świetny samochód, jest już drugi. Pierwszy kursuje od Wielkanocy kilka razy w tygodniu. To będzie kupowane jako dozownik części zamiennych dla pierwszej. Biegnie 25 km/h według Garmin GPS. Czy mogę tylko polecić. Jak dotąd, gdy pilot jest zepsuty (obrót). A teraz, dziecko na nim stoi: na ciele, dwa amortyzatory i kość. Ponieważ najpierw była szybsza od wysyłki (z Polski) i tak samo droga jak poszczególne części do zamówienia, zamówiłem kompletny samochód. Więc mam też inne rzeczy do wymiany później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bardzo ładny samochód, (Przyjechał w 23 dni, więc został 7 dni w moim mieście aż do wyjazdu na dostawę na mój adres i nie byłem opodatkowany!) Moje pierwsze RC nie ma więc wielu parametrów na temat tego, co jest dobre lub nie, jednak jedna rzecz jest niezaprzeczalna, jest zabawna i znalazłem to szybko dla pierwszego doświadczenia. Pozostawię ci tylko jedną uwagę, że myślisz lepiej, jeśli kupujesz, bo to wszystko jest plastikowe, nawet różnice są plastikowe, które mogą zniszczyć w krótkim czasie i, Na wymianę 2 wydasz około 120 R$ i w takim przypadku lepiej byłoby zainwestować w jakiś model o lepszej konstrukcji, jak WLToys A959 lub nawet WLToys 144001.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Doskonały zakup!! Jestem z CDMX. Przybywam szybko za 11 dni..! Bądź cierpliwy, pudełko przybyło w dobrym stanie wraz z wózkiem!!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Bardzo szybka dostawa. Poród trwa 6 dni. Samochód wygląda bardzo dobrze. Pakiet moim zdaniem powinien być lepszym zabezpieczeniem, ale samochód nie był uszkodzony. Cant poczekać, aby jechać na zewnątrz ponieważ samochód jego do szybkiego jazdy w domu;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Samochód przyjechał w idealnym stanie, doskonały samochód, dobra prędkość. Uwielbiałam to. Tylko szczegół potrzebuje trochę czasu, by złapać wsteczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Zestaw jest naprawdę świetny! „Mały" ma prawdziwą moc drażnienia „wielkiego". To mój drugi samochód tego typu i na pewno nie ostatni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Jest to mój pierwszy zakup dokonać na tej platformie i okazało się być niesamowite super szybka wysyłka poinformować, gdzie znajduje się zamówienie daję 5 gwiazdek do wszystkiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Pokaż, bardzo górny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Skrzynka była zepsuta, ale idealny samochód

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Doskonała jakość bardzo dobry pojazd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 346
    • Ft16 483
    • Ft17 094
    • Ft6 714
    • Ft18 010
    • Ft18 010
    • Ft17 399
    • Ft28 390
    • Ft18 620
    • Ft29 523
    • Ft32 054
    • Ft4 577
    • Ft51 960
    • Ft14 041
    • Ft22 589
    • Ft16 209
    • Ft7 324
    • Ft26 558