Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/02/2021

    Przybyło szybko & nie zły samochód naprawdę To wymaga kilku aktualizacji, aby warto Przydałyby się aktualizacje wstrząsów, jak zrobiłem na zdjęciach i znalazłem też szybką naprawę, aby nakręcić kierownicę i wygląda na to, że działa dobrze... Dajcie mi znać, czy to działa dla was Nie zapomnij mnie wykrzyczeć ✌🏽

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Przekracza moje oczekiwania!!! Doskonała korzyść kosztowa!! Przybył za 14 dni. Bardzo silny, zwinny i bateria starcza dużo!!! Super polecam!!! Paczka dotarła nietknięta!! Dziękuję Banggood!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Naprawdę Nice RC Car U nie może zrobić wiele złego, jeśli kupić IT, ponieważ nie jest tak drogie i za taką cenę bardzo dobre! Bateria ma mniej mAh, ale U może łatwo zmienić ją na lepszą i większą i będzie się tak dobrze bawić z nią. Polecam ten samochód RC dla nowych!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Przybyłem do Parauapebas Pará w ciągu 22 dni, musiałem odebrać na poczcie, aby zająć się leniwcem listonosza! Jednak jestem bardzo szczęśliwy, przekroczył wszystkie moje oczekiwania i jest wyższy niż myślałem, bardzo mocno gratuluję sprzedawcy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Idealny wózek RC na początek, ekonomiczny, szybki i prosty. Pomalowałem obudowę i dodałem naklejki, aby nadać jej inny styl, z użyciem wymagałem aktualizacji różnic, szybów, łożysk opon i pochłaniaczy wstrząsów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Przyjechałem dwa tygodnie do Indii. To tak szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    ualmindelig fin lille hurtig bil, købte 2, en til knægten på 3år og en til knægten der snart fylder 9år. ham på 3 er meget begejstret den reagerer hurtigt kan lave ringe osv. den kan også køre på græs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Bardzo szybki mały biegacz! Jest ogromna zabawa i jest bardzo wytrzymały 👍 Żegluga zajęła 3 dni, bardzo chętnie ponownie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ebay
    CA
    15/11/2020

    Bardzo ładnie wygląda RC. Świetnie działa na pieniądze To idzie na około prędkości reklam baterii zajmuje kilka godzin ładowania i trwa około 20 minut Świetny za cenę sprzedanej

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dobry samochód RC, bardzo dobre zawieszenie i dobre za cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 269
    • Ft18 024
    • Ft8 496
    • Ft25 800
    • Ft19 429
    • Ft17 836
    • Ft19 110
    • Ft40 836
    • Ft16 880
    • Ft21 022
    • Ft8 827
    • Ft7 324
    • Ft8 582
    • Ft6 352
    • Ft16 880
    • Ft41 941
    • Ft31 216
    • Ft16 243