Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(582)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(582)
    • 5 Star(556)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/12/2020

    Samochodzik zamówiony z Chin chociaż był dostępny również z magazynu w Czechach, a to dlatego że Cena z Magazynu CN była bardziej kusząca! Oczywiście wysyłka Eu Priority Line, która ominęła dodatkowe opłaty w Polsce (Vat i cło) i niecałe dwa tygodnie czekania i samochodzik był, a nawet samochodziki bo zamawiane były dwie sztuki były dostarczone. Sama jakość jak za tą cenę świetna! bardzo dynamiczny i napęd na 4 koła! Ale jeśli macie zamiar jeździć po piasku to warto go później wyczyścić dobrze ponieważ nie jest dobrze zabezpieczony wewnątrz i piasek może dostać się w miejsca których nie chcemy. Kolejny udany zakup na Banggood!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Gdybym mógł, dałbym temu samochodowi 6 gwiazdek!!! Jest tak dobry za te pieniądze, kupiłem go dla mojego 4-latka, który nigdy nie prowadził samochodu, dopóki nie pozwoliłem mu na pomoc mojemu Kratonowi 2 miesiące temu, a on był uzależniony. Ta mała rzecz była w piekle i z powrotem i nadal jest silna. Nauczył się jeździć tym samochodem, więc możesz sobie wyobrazić, przez co przeszedł. Ale teraz jedzie ze mną do skate parku i skacze z ramp itp. To tylko mały samochód. Musiałem dokonać kilku drobnych napraw po drodze, jak na przykład przebudować dyferencjał i przemeblować kierownicę, ale to wszystko, nie potrzeba zapasowych. Cóż, było warto. Jedna rada, kupuj więcej baterii, jak będziesz ich potrzebował, bo mój chłopak bawi się tym przez kilka godzin, a to jak koniec świata, gdy wszyscy będą martwi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Właśnie dostałem to pocztą i podoba mi się dostawa po tygodniu po zamówieniu tego w dzień po Świętach. Pierwsze wrażenie z pudełka, wygląda na solidne. Jest z silnikiem 380, co nic wielkiego, ale podoba mi się, że jest z tym silnikiem. Kiedy nadejdzie czas aktualizacji mogę łatwo zamienić się na bezszczotkowy silnik, esc i nowe Tx/rx. To powinno wstać i iść jako 4WD i powinno się bardzo dobrze robić na drodze i poza nią. Niezależne wstrząsy są plusem, ponieważ można je również wymienić. Podwozie wygląda na solidne, ale to twarda żywica, metalowe podwozie byłoby lepsze. 5 kablowych serwo może trochę utrudnić wymianę, ale nie jest to niemożliwe! Drugi plus ten mały gość przyszedł z 2S-ową paczką Li-ion tak długi czas jest możliwy przy zarządzaniu przepustnicą. Nie podobało mi się tylko wnętrze kabiny, umieszczone w eleganckim wnętrzu, ale to nie jest w pobliżu skali! To sprowadza wygląd, jakby otwarta chatka była by słodka. Jeśli chcesz to zrobić, to wygląda na skalę, a nie tanio. To w żadnym wypadku nie jest uderzenie w wehical, to tania modne wnętrze, które odbiera wygląd. Z daleka wygląda dobrze. Warte pieniędzy, moim zdaniem, i powinno trwać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    TomleyRC na YT nazwał go najlepszym samochodem RC na świecie. Blisko bycia niezniszczalnym w skateparku, to na pewno dobry zawodnik. Prawdziwa prędkość to tylko 24KPH, ale jest w porządku do uderzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    I bought 2 cars a couple of months ago, one for my son, and one ... for myself :) We had some great fun playing around with the cars. This is my first RC Car and for me a good toy, considering the price. But now, I have a problem with both transmitters. When I switch them on, the LED start blinking, while it normally should stay on. When I switch on the car, the LED keeps blinking and doesn't syncronise with the transmitter :( Batteries are all fully charged, ... but no idea what can be done. Any ideas from you guys ?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Na żywo wygląda lepiej niż na Cyprze. Jakość tych pieniędzy jest dobra. Kontrola jest przeciętna, bardzo trudna do jazdy w trybie wolnym. Ten model jest zbudowany dla szybkich i wściekłych. Nie nadaje się dla dzieci poniżej 12 lat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Poród trwał 2 tygodnie, ale to się spodziewane. Próbowałem się nią bawić już kilka razy i nie zawiódł! Wspanialy produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Dobre i tanie, najsłabsza rzecz jest serwo wiem, bo złamałem swój hs18302 Odwiedź mój kanał@ action: button Nowy świat rc (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    🔝 górny 10 Prędkość nie jest teraz najszybsza, ale obsługi i prędkości bardzo 👌🏻🙌🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Piękny super zabawny samochód to prezent dla mojego syna, w 100% godny polecenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 074
    • Ft17 040
    • Ft18 351
    • Ft11 354
    • Ft11 691
    • Ft28 388
    • Ft3 930
    • Ft28 184
    • Ft18 024
    • Ft19 335
    • Ft33 376
    • Ft5 044
    • Ft19 990
    • Ft28 840
    • Ft24 284
    • Ft15 074
    • Ft15 074
    • Ft16 713