Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(374)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(374)
    • 5 Star(354)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/04/2021

    Cześć, Nie polecam ci tu zakupów. Jeśli jest wadliwy, musisz wysłać towar do Chin. Ponieważ dealer zatwierdza zwrot tylko wtedy, gdy odeślesz towary do Chin. Totalny zdzierz!!! Koszty wysyłki wynoszą 42,99 euro. Chociaż towar pochodził z niemieckiego magazynu. Zapłać 10 € więcej i zamów go z Niemiec. Więc nie masz tego problemu! Nigdy więcej!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Zaskoczony tym RC! Posiadam wiele wysokiej klasy RC, a ten był przypadkowym zakupem, tak bardzo mi się podobał, że kupiłem kolejny. Ulepszony do stalowych szybów CV i ten mały samochód dostaje bata!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • jonVIP4
    GR
    18/09/2021

    Bardzo dobrze.Rc. Chociaż mały jest bardzo nerwowy. Rozchodzi się po całej ziemi, z wyjątkiem dużych skał. Akumulator od 15 do 30 minut w zależności od jazdy. - To są dzieci, to dzieci. Również wystarczająco części zamiennych, jeśli coś się zepsuje. Dzieciak pracuje od kilku godzin

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Witam, jestem szybki i w dobrym stanie. Bardzo dobrze wygląda w dotyku... Chcę to przegapić!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Bardzo zabawne, że zmieniasz to jedno piękno, a to jest czwarty samochód terenowy w ciągu miesiąca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Recebi ontem meu carro de controle remoto, 15 dias após o pagamento, muito rápido! Produto veio perfeitamente embalado, e o melhor de tudo superou as expectativas, muito forte, rápido e firme....realmente como mostra nos videos tutoriais no youtube. Aprovado!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    very good RC car for this price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    OK już otrzymał to wszystko było jak poinformował sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    My naprawdę dobrzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    RC świetne korzyści kosztowe, 4x4 bardzo silne, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 702
    • Ft11 357
    • Ft18 357
    • Ft17 046
    • Ft18 030
    • Ft11 695
    • Ft28 194
    • Ft23 321
    • Ft29 505
    • Ft22 030
    • Ft33 387
    • Ft5 046
    • Ft3 931
    • Ft19 997
    • Ft28 849
    • Ft24 292
    • Ft15 079
    • Ft5 243