Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/10/2021

    Kocham Ciężarówkę 1/8 RC! Mój syn to lubi!! Na pewno kupimy w najbliższej przyszłości ponownie!szybka wysyłka..dzięki banggood!! Bądź bezpieczny, Boże błogosław, i Covid19 za darmo!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    il prodotto è stato consegnato alla data che riportava. precisi, solo che avevo ordinato il colore giallo e mi è arrivato la rossa. la confezione era danneggiata ma il prodotto è intatto. ancora devo provarla.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Jeśli chcesz duże rc buggy ten jest świetny! Jest bardzo szybki na twardym podłożu. Działa też bardzo dobrze na krótkiej trawie! Sterownik jest świetny ze wszystkimi typowymi opcjami prędkości kierownicy, wykrawania, a także mocy przepustnicy. Sterowanie jest elastyczne i zasięg jest świetny. Przejechałem ponad 100 metrów bez problemu. Mimo, że nie ma wstrząsów olejowych, działają naprawdę dobrze, ale to nie jest dno i dobrze radzi sobie z szybkimi zakrętami. Można zrobić pączki z tym czymś naprawdę łatwo być prawdziwym napędem na koła. Standardowa bateria trwała około 20 minut - można uaktualnić do większych 2s i nie ma miejsca, aby zmieścił się w samochodzie dzięki wyjmowanej części w zestawie baterii. To świetny samochód i mnóstwo zabawy. Mam żółtą i myślę, że świetnie wygląda z żółtymi sprężynami. Jest wyposażony w zestaw spoiler i tylny zderzak, które trzeba podłączyć, ale poza tym jest gotowy do wyjścia z pudełka. super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Spécial cen , bardzo dobra umowa, ale samochód nie jest idealny, ze złej strony jej tylko à 2WD, więc nie oczekuj mocy trakcji 4WD, nie jest bardzo silny, Rozmiar to ostatecznie à 1/10 w skali nie 1/8, akumulator jest bardzo mały dla rozmiaru samochodu, dobry punkt kierownica jest bardzo dobry lepiej niż droższe auto, żadnych części zamiennych w przyszłości, kto wie, Znowu za punkt cenowy jego à dobra okazja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Świetny samochód w cenie i dla ludzi, którzy są nowi w hobby. Z tyłu jest plastikowy dyferencjał. Próbowałem silnik 550, ale nie robił różnicy w prędkości i przyspieszeniu. Nie włożyłbym do niego 3650 bezszczotkowych. Przekładnie tego nie wytrzymają. Wstrząsy olejowe powinny sprawić, że będzie jeszcze lepiej.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Skrzynka się otworzyła, a samochód wypełnił się kurzem. Chciałbym wiedzieć, jak ustawić kierunek, bo obraca się bardziej w jedną stronę niż w drugą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    /Dobry samochód

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Nickel Bangood Dziękuję. Kontynuujemy z wami zawsze był zadowolony z produktów. Dziękuję i wierzę w ciebie i w ciebie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Jest to bardzo miłe i zabawne, absolutnie warto. Więc Happy mamy 2, jeden na prezent. szczęśliwy, aby podzielić się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Za taką cenę jest to dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$28.99
    • US$132.99
    • US$53.99
    • US$105.99
    • US$58.99
    • US$17.67
    • US$100.99
    • US$151.99
    • US$160.53