Opinie klientów

4.77 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/09/2020

    Co za ładna motorówka, farba na niej została wykonana bardzo chłodna i czysta, to jest taka fajna łódź, szkoda, że zajmuje tylko 15min - na wodzie w dużej prędkości, ale w małym żalu to idzie 20min -, ale dla reszty jestem, I można również zawrócić i wszystkie inne opsy na nim, jestem bardzo zadowolony z tego, jest naprawdę ładny i idzie długą drogę, gorąco polecam. I dostarczone szybko do twojego domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Nie jestem pod wrażeniem tej łodzi, ale to jest to, co to jest dużo na zmianę usunięte plastikowe płetwy skrętne i dodane płyty, nadal więcej do zrobienia, ale to połowa zabawy 👍👍😁 również dodał złącze xt30, więc mogę użyć innych baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Mój sąsiad był pod wrażeniem mojej małej łodzi i poprosił o 2 X więcej jego dzieci je uwielbiają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Pudło było trochę poobijane, ale to była Kanada do użycia w mniej niż dwa tygodnie, więc nie mogę się złościć. Produkt wydaje się i wygląda dokładnie. Świetna jakość i nie mam wątpliwości co do wrzucenia go do wody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Superszybka dostawa można obejrzeć krótki przegląd łodzi na YouTube. W sumie dobra za cenę https://youtu.be/7nql5gR_5Dk

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Przybył w odpowiednim czasie i w dobrym stanie. Ładna łódź. Wystarczy podkręcić ster, aby uzyskać nawet podróże w lewo i prawo 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Nieźle w tej małej łodzi, jak na cenę jest warta zachodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Otrzymałem mój produkt. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Opakowania były trochę uszkodzone.. Jedna łódź miała zgięty przewód kierowniczy. Jest dość cienki, więc łatwo było trochę wyprostować. Trzeba dostosować armaturę na serwerze tak, że obraca się w obie strony równomiernie.. Albo możesz to po prostu zrobić w jeden sposób. Ogólnie chłodne małe łodzie i będzie chętny, aby je wydostać na niektóre Otwartych Wody. Ogólnie to jest wspaniała łódź dla dzieci RC.. (Dużych dzieci) ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Kocham tę łódź! Łatwy w użyciu, działa świetnie. Moją jedyną krytyką byłoby to, że kontroler czuje się trochę tani. Zalecałbym kupno dodatkowej baterii, bo nie działają długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft41,400
    • Ft9,160
    • Ft29,183
    • Ft24,432
    • Ft97,561
    • Ft52,168
    • Ft27,147
    • Ft30,800
    • Ft8,389
    • Ft54,605
    • Ft45,658
    • Ft208,557
    • Ft17,984
    • Ft17,305
    • Ft35,168
    • Ft15,608
    • Ft108,257
    • Ft35,477