Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/07/2021

    Przyjechał dwa dni wcześniej. Paczka była w dobrym stanie. Dron wygląda tanio. Jeszcze nie próbowałam. Spróbuję i wrócę z krytyką. Przyjechał dwie godziny temu. Powód był w środku nocy. Dron jest martwy. Nie dałem jej. Wezmę to i zabiorę z powrotem z koniem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Przesyłka była szybka, produkt dotarł dobrze i wygląda świetnie, tylko jeden z zabezpieczeń wirnika przybył złamany, konieczne jest, aby sprzedawca użył bardziej bezpiecznego opakowania, ponieważ nie ma żadnej ochrony przed wstrząsami podczas wysyłki. Materiał produktu wydaje się kruchy, za cenę, którą uważam za dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Piękny dron, bardzo lekki kupiony w ofercie po okazyjnej cenie, muszę jeszcze spróbować, ale wygląda na to, że dobrze obiecuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Szybka wysyłka, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Mój youtube Chanel XPRESO EDI (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Dron jest fantastyczny. Ma dwie kamery, jedną z przodu i jedną z dołu. Bardzo łatwo jest połączyć go z komórką (trzeba wybrać Wi-Fi drona) i gotowe. Całkowicie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Łatwy w lataniu. Kalibracja z jednym przyciskiem. Lataj z nim zawsze w naszym salonie. Na razie nie zrobił tego dziwnego. To naprawdę zabawne. Jasna decyzja o zakupie. Był ze mną w ciągu 36 godzin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Fajnie się lata. Ładne światła. Odpowiedź jest bardzo dobra. Nie wszystkie awersje są prawdziwe, ale za cenę jestem zadowolony. Podoba mi się, a mój przyjaciel zamówi wkrótce jedną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Zamówienie przyszło przed ogłoszeniem daty i w idealnym stanie... Musimy spróbować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 067
    • Ft38 501
    • Ft16 593
    • Ft37 568
    • Ft9 623
    • Ft4 312
    • Ft66 383
    • Ft23 232
    • Ft10 496
    • Ft12 647
    • Ft16 374
    • Ft41 488
    • Ft62 068
    • Ft26 834
    • Ft10 287
    • Ft21 904
    • Ft109 206
    • Ft109 535