Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(267)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(267)
    • 5 Star(262)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2021

    Best props I have found for my 3 inch Whoops, nice and quiet, smooth flights, very cinematic control with them. Love all the colors they come in, not just boring black or transparent gray. Very durable, will survive minor crashes. Use them on my Cinefun 3HD, Cinelog 30 HD, Cinequeen Caddx Vista whoop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Świetna jakość, odporny polimer, czysty, bez niedoskonałości bez skazy wykończenia. Wszystkie były idealnie wyważone, a waga była bardzo spójna. To sprawia, że dron jest bardzo reaguje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Dobre rekwizyty. Same muchy bardzo dobrze dają trochę więcej mocy niż oryginalne dwulistne rekwizyty. Uważam, że są bardzo podobne, nie są głośne i nie mają też penetrującego hałasu bocznego. Po około. 1h czasu lotu z nie zawsze delikatnych lądowania nawet na asfalcie, a poza tym kilka zadrapań utrzymać je bardzo dobrze. Mogę tylko polecić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Felix
    FR
    05/05/2022

    Perfekcyjnie wyważony z pudełka! Nie wymaga ręcznego wyważania wszystkich 4 śrub w pakiecie. Wymienione, jeśli rekwizyty na quadach IH3 i drgania zniknęły! Nawet 4k wideo teraz bez galaretki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Ten rekwizyt jest szalony dla mojego Cygnet CX3!!! Z silnikami F1303 przez TMOTOR, jest to idealne dopasowanie. Gładka i stabilna niska moc, ale może być agresywna w średnim pełnym throlle. Możesz z łatwością grać w freestyle. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    все чудово рекомендую !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Rekwizyty T3x3x3, myślę, że najtańsze miejsce i najlepiej kupić od Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    great 3" props

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Kolejny świetny rekwizyt z kwatery głównej. Lepsza obsługa ciągu i narożników niż bi-ostrzy. Ładny dobór kolorów i bardzo trwały materiał. 5/5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$20.99
    • US$8.07
    • US$4.29
    • US$7.96
    • US$2.99
    • US$4.59
    • US$9.19
    • US$36.99
    • US$8.04