Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(229)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(229)
    • 5 Star(221)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    Perfect ! They works great on my 1s 80mm brushed whoop wich became my favorite whoop because of those props. What else should i say ? They are lighter than the Kingkong/LDARC 1545 with less pitch. So they draw less amps. They doesn't necessary required 800C batteries or more. The weight (0.3g) is kind of suspicious to me. That mean that they are lighter than the LDARC 56mm 2 blades props (0.4g) jQuery111307096343869527307_1620305400480? Mine are 0.6g ! What so ever they are still my favorite 40mm 4-blade props. To conclude: Product is AE (As Expected) but heavier. It was a Fast OST (Order Shipping Treatment) and FAST SA (Sending Abroad). Overall delivery time was more than decent. Thx,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Wszyscy przybyli nietknięci. Nie musiałem jeszcze używać zestawu, ale mają takie same odczucia jak oryginały, te mają tylko dziurę w środku. Szybka wysyłka do USA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    HQ Props są bardzo dobrej jakości rekwizyty....wysoce polecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    HQProp-Micro- Whoop-Prop-1_6X1_6X4-40mm-1mm-lub-1_5mm-Shaft-4-sierpuł-dla-FPV-Racing-RC-Drone 40mmm Wybór nie jest taki duży Ale jak na lekkich, 19000KV to są świetne Odetnij do 2 ostrza Super zwinny i szybki hup Oh i super cicho Spróbuj, pokochasz to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Świetnie komponuje się z ramką Mobula7 przy użyciu mobula6 FC i silników. Dostawa też była szybka. Dzięki Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    норм пропы жаль не скидок за опт

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Idealnie pasuje do mojego Moblite 7, więcej ciągu niż bi-ostrza. Bardzo wytrzymały i dobrze się trzyma na wałach silnikowych. Dostarczone też dość szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Use them following mr shutterbug on youtube, clip half of them, silent, efficient, work like a charme - will buy again

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Bardzo dobrej jakości produkty...zalecane... (Proszę bardzo, aby zadać więcej pytań związanych z tym produktem :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Ładny wygląd i dobra jakość, wkrótce sprawdzę ich wydajność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 335
    • Ft3 307
    • Ft11 035
    • Ft3 676
    • Ft2 940
    • Ft2 940
    • Ft2 940
    • Ft2 561
    • Ft3 676
    • Ft2 571
    • Ft3 307
    • Ft3 676
    • Ft2 571
    • Ft1 469
    • Ft2 940
    • Ft4 457
    • Ft22 614
    • Ft5 514