Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(234)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(234)
    • 5 Star(225)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    Perfect ! They works great on my 1s 80mm brushed whoop wich became my favorite whoop because of those props. What else should i say ? They are lighter than the Kingkong/LDARC 1545 with less pitch. So they draw less amps. They doesn't necessary required 800C batteries or more. The weight (0.3g) is kind of suspicious to me. That mean that they are lighter than the LDARC 56mm 2 blades props (0.4g) jQuery111307096343869527307_1620305400480? Mine are 0.6g ! What so ever they are still my favorite 40mm 4-blade props. To conclude: Product is AE (As Expected) but heavier. It was a Fast OST (Order Shipping Treatment) and FAST SA (Sending Abroad). Overall delivery time was more than decent. Thx,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Wszyscy przybyli nietknięci. Nie musiałem jeszcze używać zestawu, ale mają takie same odczucia jak oryginały, te mają tylko dziurę w środku. Szybka wysyłka do USA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    HQ Props są bardzo dobrej jakości rekwizyty....wysoce polecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    HQProp-Micro- Whoop-Prop-1_6X1_6X4-40mm-1mm-lub-1_5mm-Shaft-4-sierpuł-dla-FPV-Racing-RC-Drone 40mmm Wybór nie jest taki duży Ale jak na lekkich, 19000KV to są świetne Odetnij do 2 ostrza Super zwinny i szybki hup Oh i super cicho Spróbuj, pokochasz to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    норм пропы жаль не скидок за опт

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Idealnie pasuje do mojego Moblite 7, więcej ciągu niż bi-ostrza. Bardzo wytrzymały i dobrze się trzyma na wałach silnikowych. Dostarczone też dość szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Use them following mr shutterbug on youtube, clip half of them, silent, efficient, work like a charme - will buy again

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Bardzo dobrej jakości produkty...zalecane... (Proszę bardzo, aby zadać więcej pytań związanych z tym produktem :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Ładny wygląd i dobra jakość, wkrótce sprawdzę ich wydajność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Dobre zastępstwo dla okrzyków. Nie siedzi tak, jak łopatki stockowe, choć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 069
    • Ft1 393
    • Ft3 837
    • Ft1 915
    • Ft2 683
    • Ft5 755
    • Ft3 069
    • Ft2 324
    • Ft3 069
    • Ft5 755
    • Ft3 069
    • Ft3 055
    • Ft4 987
    • Ft1 526
    • Ft1 991
    • Ft994
    • Ft22 937
    • Ft22 268