Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/08/2022

    Towary otrzymane. - Już prawie dwa miesiące w drodze. IMEI zabezpieczone. Zainstaluj bezpośrednią kartę Telkomsel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2022

    Bardzo dobrze, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2022

    Własne interfejsy, ale nie za bardzo mylące

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    Bulky, ale dobre rzeczy, Android 12 i bezprzewodowe ładowanie, ochrona palców i wzorca. Nie lubię tylko 4G RAM i 32GB pamięci, ale jest to podstawowy budżet telefon. Dobre dla mojego dzieciaka specjalnej troski, który miażdży, gdy się wkurzy. Zobaczmy, jak ten wytrzymały telefon zniesie takie nadużycia. Przyleciał z HK do Wielkiej Brytanii szybciej niż się spodziewaliśmy. Kupię kilka więcej na wsparcie. lol

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    PT
    01/08/2022

    Przybył w dobrym stanie, a wcześniej niż się spodziewaliśmy, jak do telefonu komórkowego, kupiony z rabatem, warto, nie można prosić o wiele z 4g i 32g 😅 ale to było warte ceny, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Dobra

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Podobało mi się bardziej okazało się to bardzo wielki i system językowy moje skomplikowane umieścić na telefon bardziej inaczej ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2022

    Wspaniała rzecz Zawsze polecam i kupuję ponownie i ponownie. Rodzina w Ghanie nie może przestać świętować z powodu tego, jak piękny jest telefon. Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2022

    Bardzo ładny telefon za cenę wygląda dobrze zbudowany i mocne poleci każdy, aby to kupić. Szybka dostawa dzięki Banggood 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    Zadowolony z mojego zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$184.99
    • US$189.00
    • US$299.99
    • US$129.99
    • US$239.99
    • US$369.99
    • US$209.00
    • US$229.00
    • US$99.99
    • US$239.99
    • US$539.00
    • US$219.99
    • US$239.99
    • US$379.99
    • US$289.99
    • US$339.00
    • US$244.99
    • US$209.99