Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/02/2022

    Erős telefon. Jó védelem. Gumírozott csúszásmentes hátlap. A kijelző körül kiemelkedő gumikeret. A fényerő nagyon jó. A szoftver akadozás nélkül fut. A memória bőséges. USB-C töltés. Jack 3.5mm csatlakozó nincs. EU töltő. Magyar nyelv teljes. Kamera jó képeket készít. A Ram/Rom: 8/128 GB megéri az árát.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    Very best and big massive phone, relative fast delivery to Hungary. Good for sup paddling, snorkeling, hiking, touring. Big akku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Chegou super rápido!! lindo, pesadinho, e super rápido. Ainda não deu tempo de usar.tudo,as assim que usar tudo, volto e faço outra avaliação.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Paczka dotarła na czas z bardzo mocną paczką. Telefon jest bardzo dobry i wygląda bardzo solidnie. Zakupu dokonano, ponieważ środowisko jest dość trudne dla prostego telefonu komórkowego. Mam go od około miesiąca i od tego, co widziałem do tej pory jest idealny!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    To jest naprawdę duży telefon. Android 11 (ang.). . Duża bateria. jasność wyświetlacza jest dobra. Aparat mi pasuje, to dobre zdjęcie. Pełne węgierskie menu. Nie ma zbytniego zastosowania fabrycznego. Aplikacje działają płynnie, z procesorem o średniej sile. Ładowarka USB-C. Ładowarka UE. Niepoślizgowe podkłady gumowe. Ram 8GB jest bardzo dobry, telefon jest bardzo szybki. Rozdzielczość wyświetlacza jest nadal dopuszczalna,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Dotarłeś tu dość szybko. Komórka wygląda bardzo dobrze, naprawdę podobała mi się jego solidność. Jedynym detalem jest płótno z dużymi krawędziami..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Bardzo dobry telefon z bardzo dobrą żywotnością baterii! Jest ciężki, ale niezbyt gruby i ładny. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, potrzebuje czasu, aby powiedzieć o jakości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2022

    Szybka dostawa w doskonałym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2022

    Rozsądna kamera, doskonała bateria i dobra ogólna wydajność. Jestem bardzo zadowolony ze sprzętu biorąc pod uwagę cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2022

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$119.99
    • US$154.99
    • US$174.99
    • US$439.99
    • US$99.00
    • US$449.99
    • US$309.99
    • US$174.99
    • US$111.99
    • US$10.34