Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2022

    To bardzo mocna budka telefoniczna. Ładny wygląd, niepoślizgowe gumowe podkłady. Menu na 100% węgierskie. Aplikacje działają płynnie, bez żadnych przeszkód. Kamera jest odpowiednia dla danej kategorii. Ładowarka USB-C, NFC. 4G działa dobrze. Wi-Fi, Bluetooth jest w porządku. Jasność wyświetlacza jest dobra. - Odda ci pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Z małym opóźnieniem, jest już ze mną. Wygląda dobrze i zacząłem go testować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Dotarła na czas i z dobrym zapakowaniem. /Zaczęto używać am

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Dostarczane na czas, dobrze zapakowane, produkt 100% opisu, aktywowane i działające

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Telefon jest dobry za pieniądze, ale nie obsługuje wszystkich zespołów LTE oznaczonych w promocji. /Spójrzcie na zdjęcia. LTE działa czasami w moim mieście zależy od przemieszczeń. 90% czasu to EDGE prędkość intenetu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Telefon przyszedł szybko.. Nie tak ciężkie w dłoni, chociaż nie dla kobiet. Ładny design i funkcje. Jedynym negatywnym jest to, że nie ma diody LED powiadomień. Bateria jest dobra, ale nie testuje, jak długo trwa, bo przyszła wczoraj, ale przez 6 godzin ciężkiego użytkowania, że go używam, procent baterii wzrósł od 100% do 89%.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Jestem zadowolony z tego telefonu. Bateria jest bardzo trwała, a cały telefon wydaje się bardzo wytrzymały. Brakuje tylko instrukcji obsługi, przynajmniej w przypadku najważniejszych funkcji, a także tego, że nie ma filmu ochronnego, a nawet nie mogłem znaleźć takiego dla tego rodzaju telefonu w Internecie, a także etui ochronnej, Ponieważ chciałbym chronić ekran przed rysami, gdy noszę go ze sobą w torbie lub kieszeni. Szkoda również, że nie oferuje opcji lustra ekranu, ponieważ ma Android 11... W każdym razie, jak na razie, to był dobry zakup. Mam nadzieję, że łatwiej znajdziesz jakieś akcesoria do niego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Dziękuję, Banggood, Bardzo szybka dostawa i doskonały produkt. Zdecydowanie polecam ten sklep. Telefon wygląda bardzo ładnie i ma bardzo dobrą jakość. Dźwięk i wyświetlanie jest bardzo dobre. Bardzo dobra jakość od Banggood. Mam tylko dobre rzeczy ze sklepu. SUPER SHOP i towary!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    To była długa podróż, ale udało mi się. Za 109 dolarów, to świetna maszyna. Obawiam się, że tylko dziecko upuści ją na nogę Dziękuję Banggood.com

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Dobra oferta bez wątpienia; wygląda świetnie, ma dobry wyświetlacz, a wydajność jest odpowiednia do ceny. Niestety, poradnik użytkownika zaginął, a dotarcie tam zajęło około 6 tygodni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$349.00
    • US$189.99
    • US$339.00
    • US$129.99
    • US$94.99
    • US$104.99
    • US$359.00
    • US$114.99
    • US$323.00
    • US$219.00